بستن فهرست

فیس بوک برای حذب مخاطبان بیشتر و از همه مهم تر افزایش دوز وفاداری کاربرانش هر روز یه ترفند جدید می زنه ! تمام تلاش فیس بوک اینه که هر روز وابستگی بیشتری بین کاربران و شبکه اجتماعی فیس بوک ایجاد کنه . طبق خبری که وب سایت Ubergizmo منتشر کرد ،  گویا فیس بوک از ایده دکمه همدردی Sympathize خوشش اومده و احتمالا  قصد داره تا یه دکمه جدید با عنوان Sympathize یا همدردی (به زبون خودمونی آخـــــــــــی ) ایجاد کنه ! دکمه همدردی Sympathize برای عرض تسلیت و ابراز همدردی یا  احساسات مشابه مورد استفادده قرار می گیره .

دلیل ایجاد دکمه همدردی Sympathize فیس بوک چیه ؟

دکمه همدردی Sympathize فیس بوک ابزار جدید فیس بوک

دکمه همدردی Sympathize فیس بوک ابزار جدید فیس بوک

فیس بوک سعی کرده تا با ایجاد ابزار های مختلف کاری کنه که کاربرانش بتونن به راحتی احساسات شون رو ابراز کنن . گویا فیس بوک قصد داره تا  ابزار جدیدی رو برای ابراز احساسات کاربرانش با عنوان دکمه همدردی Sympathize ایجاد کنه . پیش از این کاربران فیس بوک منی نوستن با استفاده از دکمه های Like ، Unlike ، Share خیلی سریع و بدون دردسر حس لحظه ای شون رو نسبت به یک خبر یا نظر سنجی ابراز کنن . به نظر ایجاد دکمه همدردی Sympathize  می تونه 2 پیامد بسیار بد و شاید خطرناک داشته باشه !

1- دکمه همدردی Sympathize یک ابزار آمارگیری مدرن

چیزی که واضحه اینه که دکمه همدردی Sympathize هم یک ابزار آمارگیری جدیده و فیس بوک با استفاده از این ابزار جدید می تونه اطلاعات آماری تکمیل تری رو درباره گرایش افکار عمومی درباره یک شخص ، گروه و یا موضوع خاص به دست بیاره !

2- تبدیل احساسات انسانی به رفتار های مکانیکی

به نظر من یکی از پیامد های بسیار منفی ابزار های ابراز احساسات فیس بوک ، از جمله  دکمه همدردی Sympathize اینه که رفته رفته باعث میشه انسان ها برای ابراز احساسات شون هیچ زحمتی به خودشون ندن و این سبک  (بسیار خشک و مکانیکی) ابراز احساسات در کاربران فیس بوک نهادینه و جزئی از فرهنگ روابط اجتماعی شون بشه .

متاسفانه بعد از انتشار پست « فیس بوک خطرناک است ! » خیلیا اعتراض کردن و گفتن : « شما متوهمید و… » اما واقعیت اینه که تو این دنیا هیچ رایگانی بی حکمت نیست ! یه وقتی هست شما با لایک زدن و یا کامنت کردن (نظر دادن) می خواید به تحقق یک هدف اجتماعی ، فرهنگی و یا سیاسی کمک کنید اما بسیاری از رفتارهای فیس بوکی کاربران هدفی رو دنبال نمی کنه و صرفا برای تخلیه احساسات لحظه ایه ! خواهش می کنم قبل از کلیک کردن روی هر دکمه ای اول چند ثانیه فکر کنید . لایک زدن و نظر دادن  ارزش آماری داره . فراموش نکنید که تمام تحریم ها و تصمیمات سیاسی که علیه ایران گرفته شد کاملا بر اساس برنامه ریزی دقیق و انجام شده و بدون داشتن اطلاعات آماری دقیق نمیشه دست به همچین اقداماتی زد ! تک تک ما در قبال مشکلات اجتماعی مون مسئولیم .

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • تعطیلی فیس بوک چه زمانی اتفاق خواهد افتاد ؟!تعطیلی فیس بوک یکی از مسائلیه که ممکنه دور از ذهن خیلیا باشه اما بعد از گذشت چند سال از تاسیس فیس بوک حقایق زیادی درباره این شبکه اجتماعی بزرگ منتشر شده که باعث شده خیلی ها نسبت به فیس بوک نگاه جدیدی پیدا کرده باشن . نگاهی که به…
  • فیس بوک کارمندانش را وادار به استفاده از گوشی های اندرویدی کرد    اشتباه فکر نکنید نه گوگل فیس بوک رو خریده و نه فیس بوک گوگل رو . فیس بوک و اندروید دو پدیده جالب و منحصر به فرد در زمینه تکنولوژی این قرن بودند و هر دوی اینها به قدری در دنیا سر و صدا کردند که بخش قابل…
  • فیس بوک محبوب ترین شبکه اجتماعیوالا از وقتی که شبکه های اجتماعی موبایلی مثل وایبر ، واتس اپ ، لاین ، تانگو و اینستاگرام اومدن ، درصد استفاده مردم ایران از فیس بوک به شدت یعنی واقعا به شدت کم شده ، خیلی ها اصلا اکانت فیس بوک شون رو فراموش کردن . این در حالیه…
  • کیبورد مخصوص شبکه اجتماعی فیس بوکشبکه اجتماعی فیس بوک در این یکی دو ساله آنقدر رشد کرده که بسیاری از گجت ها و وسایل جدید تحت تاثیر آن و یا شبکه های دیگر قرار گرفته اند . این کیبورد هم از همان وسایل است. کیبورد مخصوص دسترسی به امکانات شبکه اجتماعی که به انگلیسی social…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
ابراهیم درویش

من ابراهیم درویش هستم بلاگر تکتولوژی و مدرس زبان انگلیسی. در حال حاضر در استانبول (ترکیه) زندگی میکنم. نرم افزار خوندم و تخصص اصلیم برنامه نویسی وبه ؛ البته کمی هم برنامه نویسی اندروید بلدم. تقریبا از سال 1383 فعالیتم رو تو اینترنت شروع کردم. به زبان های ترکی استانبولی و اسپانیایی هم آشنایی دارم.

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

12 دیدگاه

  • میلاد 18 آذر 1392

    راستی دوستان همه مضرات فیس بوک رو می تونید توی این کلیپ جالب ببینید
    http://s3.picofile.com/file/8101720450/Onlife.mp4.html
    =====
    کلیپه این شکلیه که یه نفر نشسته با یه لباس سفید از مردم میخواد بیان و اسرار مخفی زندگیشون رو بهشون میگه
    بعد ملت باورشون نمیشه

    آخرش نشون میده که فقط از فیس بوکشون این کارو کرده

    کلیپش خارجیه !

  • بسیارمطالب آموزنده وخوبی بود خیلی خوشحالم که خداجون تا الان فیس بوک روامتحان نکرده ام چون اینقدر ازمضراتش شنیدم حتی از اسمش هم نگرانم وگاهی نرم افزار بازی یا کاربردی کامپیوتر رودانلود میکنم گاهی صفحه ای باز میشود وارد فیس بوک شویدسریع پنجره آ نرامیبندم البته چون فی.ل.تر شکن ندارم نبستن پنجره هم تاثیرینداردو ایجاد نگرانی ندارم که پنجره روناگهان بازکندتواغلب نرم افزارها مثل نصب incredimail یا 4shared دیده میشود مطلب خیلی عالی بود ومن هم بچه خیلی خوبی هستم وتو موادی که اطلاع ندارم هیچگاه کنجکاوی نمیکنم بسیارممنونم

  • میلاد 17 آذر 1392

    احسنت ، خیلی مقاله خوبی بود
    شاه بیت این مقاله …
    هیچ رایگانی بی حکمت نیست (البته در دنیای سایبر ) !

    کسانی که شما رو به توهم محکوم کردند همون هایی هستند که کارگر فیس بوک شدند
    اصطلاح کارگر فیس بوک رو می دونید کی به کار می بره ؟ استالمن پدر نرم‌افزار آزاد!
    ولی از دید بعضی از متوهمین داخلی استالمن کیلو چنده ؟!

    خلاصه آقا کسایی که شما رو تایید میکنند تعدادشون کم نیست ولی شاید کمتر کامنت میدن شما ادامه بده

    اینم لینک مصاحبه با استالمن ::
    http://farsnews.com/newstext.php?nn=13920909001533

  • موافقم.

  • دیگه کار از کار گذشته، فیسبوک و چنان در زندگی مردم جا پای خودشو محکم کرده که دیگه فکر روزی که اینها نباشه برای کسانی که دارند غیر قبل باور است . فیسبوک هم از تبلیغات و هم از سازمان های جاسوسی در آمد نجومی دارد ،

  • ضمن تشکر از تلاشهای شما،
    در این دنیا هیچ چیز رایگانی بی حکمت نیست!
    با کمی تفکر می تونیم به خیلی از ابعاد قضیه ها پی ببریم. چه رایگان و چه پولی …
    از احساس مسئولیتی که راجع به مملکت و هموطنان دارید سپاسگذارم و امیدوارم این حس در وجود همه ما نهادینه بشه تا قابلیتهای خودمون رو باور کنیم و اینقدر منفی باف نباشیم که نتیجه اون کشوری آباد و مدرن با سطح فرهنگ و تمدن بالاست.

  • آدمی رو که خوابه می شه بیدار کرد ولی آدمی که خودشو به خواب زده …
    حالا هی من و شما بیایم با دلیل و مدرک بگیم فیسبوک و امثالهم ماهیتشون چیه بازم می یان می گن که شما توهم توطئه داری.
    حالا خوبه هر روز تو رسانه خبر فروختن اطلاعات و جاسوسیشون گفته می شه ولی بازم کسی گوشش به این حرف ها بدهکار نیست
    یا دوستان خیلی روشنفکرن یا بازهم دوستان خیلی روشنفکرن! که فکر می کنن همه دنیا دارن برای بقیه به رایگان خدمت می کنن
    جدیدترین خدمت شون هم به بشریت wechat هست که دوستان فراموش نکنن از این نرم افزار رایگان استفاده کنن. فقط یادتون نره که این نرم افزار و باقیه شبکه های اجتماعی و رسانه ای و خبری و … همه صلواتی هستن. صلوات رو برستید که اون دنیا مدیون نشید.

  • منم موافقم. مشکل اینجاست که مردم ما زحمت یه کم فکر کردن به خودشون نمیدن. به فکر خودشونم نیستن چه برسه به سایر مردم و کشور

  • کاملا درسته حقیقت برای کسایی که نمیخوان قبولش کنن تلخه برای همین میگن توهم و این حرفا در حالی که حقیقت محضه

  • من با نظرات شما در این مقاله و مقاله ” فیس بوک خطرناک است !” موافقم.متشکر از زحمات شما.

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه!
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا