بستن فهرست

فیس بوک محبوب ترین شبکه اجتماعی

تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۳

والا از وقتی که شبکه های اجتماعی موبایلی مثل وایبر ، واتس اپ ، لاین ، تانگو و اینستاگرام اومدن ، درصد استفاده مردم ایران از فیس بوک به شدت یعنی واقعا به شدت کم شده ، خیلی ها اصلا اکانت فیس بوک شون رو فراموش کردن . این در حالیه که دو سال پیش فیس بوک یه زمانی پر ایرانی بود و همه جا حرف از فیس بوک بود . شایدم انتشار مطالبی مثل ” فیس بوک خطرناک است در نظر سنجی های فیس بوک شرکت نکنید ” تاثیر گذاشته باشه ، از کجا معلوم ؟

اما انگار خارج از ایران قضیه یه مقدار فرق میکنه . البته اونجا هم گرایش داره تغییر میکنه .

شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی

طبق تحقیقات انجام شده در آمریکا ، جوانان با سن ۱۸ به بالا تمایل بیشتری به استفاده از اینستاگرام دارن تا فیس بوک . جوانان آمریکایی با شبکه اجتماعی اشتراک عکس بیشتر حال می کنن . اما این در حالیه که پیرمرداشون یعنی سن ۶۵ به بالا بیشتر عضو فیس بوک هستن یا دارن میشن .

به طور کلی فیس بوک هنوز هم پر طرفدارترین شبکه اجتماعی در آمریکاست اما خیلی بعید می دونم تو ایران اینجوری با فاصله کاربر داشته باشه ، شما اینجوری فکر نمی کنید ؟

آموزش زبان انگلیسی - ابراهیم درویش

آموزش زبان انگلیسی علم فردا

  • یه بار برای همیشه تلفظ انگلیسی رو یاد بگیر!
  • ■ آموزش گرامر انگلیسی از صفر تا صد!
  • ■ آموزش مکالمه انگلیسی درباره موضوعات کاربردی
  • ■ مبتنی بر انگلیسی امریکایی!
  • ■ بیش از 45 ساعت ویدیو آموزشی!!!
  • اطلاعات بیشتر + نمونه درس

این تحقیق از ۸۱ درصد بزرگسالان آمریکایی که کاربر اینترنت هستن به عمل اومده :

■ حدود ۵۲ درصد کاربران اینترنتی ، دو یا چند شبکه اجتماعی دارن . در قیاس با سال ۲۰۱۳ که ۴۲ درصد اینجوری بودن !

■ برای اولین بار بیش از نیمی از بزرگسالان با سن ۶۵ به بالا از فیس بوک استفاده می کنن ( حدود ۵۶ درصد از مسن های اینترنتی و ۳۱ درصد کل ۶۵ ساله به بالاها )

■ برای اولین بار حدود ۵۳ درصد جوانان بین ۱۸ تا ۲۹ از اینستاگرام استفاده میکنن و حدود ۴۹ درصدشون هر روز به اینستاگرام سر می زنن !

■ حدود ۴۲ درصد از زنان در شبکه اجتماعی پینترست هستن در حالی که فقط ۱۳ درصد مردان در این شبکه رفت و آمد دارن .

تعداد کاربران فیس بوک نسبت به سال قبل تغییری نکرده و ۷۱ درصد باقی مونده اما کاربران دیگر شبکه های اجتماعی بیشتر شده . نکته جالب اینجاست که کاربران جوان در فیس بوک کمتر شدن و مسن تر ها به سمت فیس بوک رفتن . جوانان بیشتر به سمت اینستاگرام تمایل دارن . در نمودار زیر ، درصد کاربران شبکه های اجتماعی رو می تونید ببینید .

درصد کاربران آنلاین شبکه های اجتماعی

درصد کاربران آنلاین شبکه های اجتماعی

شما به چه سمت تمایل دارید ؟

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • تعطیلی فیس بوک چه زمانی اتفاق خواهد افتاد ؟!تعطیلی فیس بوک یکی از مسائلیه که ممکنه دور از ذهن خیلیا باشه اما بعد از گذشت چند سال از تاسیس فیس بوک حقایق زیادی درباره این شبکه اجتماعی بزرگ منتشر شده که باعث شده خیلی ها نسبت به فیس بوک نگاه جدیدی پیدا کرده باشن . نگاهی که به…
  • فیس بوک کارمندانش را وادار به استفاده از گوشی های اندرویدی کرد    اشتباه فکر نکنید نه گوگل فیس بوک رو خریده و نه فیس بوک گوگل رو . فیس بوک و اندروید دو پدیده جالب و منحصر به فرد در زمینه تکنولوژی این قرن بودند و هر دوی اینها به قدری در دنیا سر و صدا کردند که بخش قابل…
  • دکمه همدردی Sympathize ابزار جدید فیس بوک برای ابراز همدردیفیس بوک برای حذب مخاطبان بیشتر و از همه مهم تر افزایش دوز وفاداری کاربرانش هر روز یه ترفند جدید می زنه ! تمام تلاش فیس بوک اینه که هر روز وابستگی بیشتری بین کاربران و شبکه اجتماعی فیس بوک ایجاد کنه . طبق خبری که وب سایت Ubergizmo منتشر کرد…
  • فیس بوک دامنه fb.com را با قیمت 8.5 میلیون دلار می خرد .بدون شک فیس یکی از ثروتمندترین پایگاه های اینترنتی دنیاست و صاحب 26 ساله اش را به تمام آرزوهایش رسانده . خرج کردن واسه مدیر facebook مثل آب خوردنه و تازگیها به سرش زده دامنه fb.com  رو از یک سازمان غیر انتفاعی به نام farm bureau که مربوط به امور…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

آموزش زبان انگلیسی - ابراهیم درویش

آموزش زبان انگلیسی علم فردا

  • یه بار برای همیشه تلفظ انگلیسی رو یاد بگیر!
  • ■ آموزش گرامر انگلیسی از صفر تا صد!
  • ■ آموزش مکالمه انگلیسی درباره موضوعات کاربردی
  • ■ مبتنی بر انگلیسی امریکایی!
  • ■ بیش از 45 ساعت ویدیو آموزشی!!!
  • اطلاعات بیشتر + نمونه درس

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

5 دیدگاه

  • عاشقی ببین چه کردی با دلم دارم میمیرم اما هنوز منتظرم

  • سلام .با تشکر از مطالب مفیدتون . وقتی اوضاع فیلتربودن فیس بوک اینجوره معلومه ایرانیا شبکه های اجنماعی دیگه را جایگزین می کنند. هر روز باید دنبال یک فیلترشکن بود تا بشه فیسبوک بریم ولی با همه این سختی ها من خودم شخصا هنوز فیس بوک را به خیلی از شبکه های اجتماعی دیگه ترجیح میدم

    • آخه این به خاطر اینکه نمی فهمی که فیس بوک اخرش بدبختت میکنه.

    • نوع استفاده از هرچی تعیین میکنه بدبخت میشیم یا نه

    • مرتضی 20 آذر 1395

      محمد عزیز از شما خواهش میکنم با خیال خوشبخت بودن خودت در گرو چنین مساله ای خوش باش و به تنهایی ازش لذت ببر . من شخصا با تمام مضرات استفاده افراطی و نادرست ، تاکید میکنم نادرست ، از فیسبوک یا سایر شبکه های اجتماعی که دوستان ابراز کردند موافق هستم ولی دیگه بدبخت شدن یک نفر فقط بخاطر فیسبوک دیگه زیادی افراطی و پارانویدانه است .
      با تشکر از مدیران زحمت کش و دوست داشتنی سایت جذاب علم فردا .

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه!
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا