بستن فهرست

Erascan ؛ تخته پاک کن ، اسکنر ، ذخیره کننده

تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۰

 

اگر متنی رو تو گوشی موبایل ، تبلت ، لپ تاپ و کامپیوتر بنویسیم می تونیم به سادگی اونو ذخیره کنیم و هیچ ترسی بابت از دست رفتن اون نداریم . اما اگر روی کاغذ یا تخته وایت بورد چیزی بنویسیم ، بعد از پاک شدن یا پاره شدن کاغذ دیگه کاری نمیشه کرد . برای ذخیره متون روی کاغذ قبلا در علم فردا خودکاری رو مخصوص همین کار معرفی کردیم اما به تازگی برای تخته وایت بورد نیز وسیله جالبی طراحی شده که حین پاک کردن تخته ، متون و اشکال رو اسکن می کنه و داخل حافظه داخلی خود ذخیره می کنه .

این دستگاه طوری طراحی شده که دستخط انسان رو تشخیص میده ، علائم و نشانه های اینترنتی مثل ایمیل و وبسایت رو شناسایی می کنه و حتی به طور وایرلس به افراد مختلف ایمیل می فرسته .امکانات این گجت روی یک صفحه LCD نمایش داده میشه و زیر LCD دکمه های راهنما قرار دارند .

 

اسکنر Erascan

 

whiteboard eraser

 

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • انجام پروژه های الکترونیکی - دانشجویی و صنعتیدیگه همه می دونن که اگه الان علم الکترونیک و کامپیوتر رو از بشر بگیرن باید مثل انسان های اولیه زندگی کنیم . این همه دستگاه های الکترونیکی و دیجیتال و این همه نرم افزارهای پیچیده الکی بوجود نیومدن . تعداد زیادی مهندس به معنی واقعی کلمه دارن روی علوم…
  • سلول خورشیدی چگونه کار می کند ؟ نحوه تبدیل انرژی خورشیدی به برق  خورشید ؛ ستاره ای که بدون هیچ چشمداشت و منتی گرمای وجودی خود را بر ما ارزانی داشته تا ما از این موقعیت و به بهترین شکل برای مصارف خود بهره ببریم . ستاره قدرتمندی که نه دی اکسید کربن تولید می کند ، نه برای ما خرج می…
  • گرد و خاک کامپیوتر و لپ تاپ خود را تمیز کنید !قدیم ندیما که بچه بودم یه سگا داشتم که تمام زندگی من بود . بازی مورتال کمبت شده بود تمام رویاهای شب و روزم . اون موقع اینترنت هم نبود که سریع برم و رمزهاش رو دربیارم ، خودم با هزار بدبختی Finish him می زدم . خراب شد ؛…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
شروين صادقي

شروين صادقي هستم متولد 2 خرداد 1365 تهران مهندس الكترونيك . در زمينه طراحي مدارهاي Switching ، آمپلي فاير و منابع تغذيه فعاليت مي كنم . الكترونيك نيمي از زندگيم رو تشكيل داده و با اجازه اساتيد نيم نگاهي هم به نوشتن پست در مجله علم فردا دارم . اميدوارم مورد پسند شما دوستان عزيز واقع بشه .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

یک دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه!
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا