بستن فهرست

 

چندی پیش مطلبی را خواندم که در مورد پسورد بخشی از بانک مرکزی فرانسه بود . پسورد آن 123456 بود . حالا راست یا دروغ ، مهم این است که پسوردهایی که با کیبورد وارد می شوند به مراتب خطرناک هستند چون بالاخره 1 درصد هم که شده قابل حدس خواهند بود . به نظر میاد نسل جدید پسوردها ، چیزهایی مثل اثر انگشت ،  تصویر چهره افراد و جدیدا ضربان قلب و حرکات چشم است .

 

حرکات چشم ، پسورد شما در آینده

طی تحقیقات صورت گرفته ، حرکات چشم هر فرد مختص اوست و مانند اثر انگشت ، نمونه ای از آن در فرد دیگر اتفاق نمی افتد . البته این یک تئوریست که قرار است به عمل تبدیل شود . Oleg Komogortsev دانشمند علوم کامپیوتری در دانشگاه Texas State با تکیه بر علم و تجربه خود و ابداعاتی که تا کنون در این زمینه قبلا صورت گرفته به دنبال راهی جدید برای تشخیص و کد گذاری حرکات منحصر به فرد چشم از قبیل حرکات نامنظم و ناگهانی ( Sacade ) و همچنین نگاه خیره و ثابت می گردد .

گفته می شود این کار تا به نتیجه مطلوب برسد و اولین نفر در دنیا از این روش بتواند حرکت چشم خود را به کامپیوتر و یا دستگاه هوشمند خود بفهماند ، بیشتر از  3 سال زمان می برد . اشکال ندارد ، 3 سال خیلی بهتر از ” هیچ وقت ” است .

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • بدترین پسورد های سال 2014چند روز پیش یه ویدیو براتون گذاشتم که گزارشگر تلویزون به سادگی از مردم پسوردشون رو می پرسه و مردم هم خیلی راحت و بدون فکر کردن پسورد شون رو می گن ، توی اون ویدیو فهمیدیم که خیلی ها ترکیب حرف و عدد رو انتخاب می کنن ، مثلا…
  • تعیین رمز عبور گوشی با سفیدی چشمSky Eye اسم تکنولوژی جدیدیه که می تونید با استفاده از چشمان خودتون رمز عبور گوشی رو باز کنید . بعد از ویدیو ها و اخبار زیادی که تو اینترنت مبنی بر هک قفل اثر انگشت آیفون 6 منتشر شد ، شاید خیلی ها دیگه حس امنیتی که قبلا به…
  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • 10 چیز که در شبکه های اجتماعی نباید گفت  مگر اینکه در سال 2011 زیر یک تکه سنگ زندگی کنید تا در مورد شبکه های اجتماعی نشنیده باشید . شبکه های اجتماعی جزء آخرین و بهترین روشها برای ایجاد ارتباط بین کابران اینترنتی است . محیطی پر از آدم پر جنب و جوش که منتظر یک خبر جدید…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

بدون دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه!
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا