بستن فهرست

تعیین رمز عبور گوشی با سفیدی چشم

تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۳

Sky Eye اسم تکنولوژی جدیدیه که می تونید با استفاده از چشمان خودتون رمز عبور گوشی رو باز کنید . بعد از ویدیو ها و اخبار زیادی که تو اینترنت مبنی بر هک قفل اثر انگشت آیفون 6 منتشر شد ، شاید خیلی ها دیگه حس امنیتی که قبلا به اثر انگشت داشتن رو از دست دادن . حالا جدیدا شرکت چینی ZTE یه راه حل جالب برای تعیین رمز عبور گوشی ها ارائه کرده : استفاده از رگ های خونی داخل سفیدی چشم !! والا ما هنوز نمی دونیم قرنیه و شبکیه چشم کارشون دقیقا چیه ، اونا همچین چیزی ساختن ، یعنی انجام دادن !

تعیین رمز گوشی با سفیدی چشم

تعیین رمز گوشی با سفیدی چشم

بازگشایی رمز گوشی با سفیدی چشم

این قابلیت که اسمش Sky Eye هست ، در گوشی جدید شرکت ZTE یعنی گوشی Grand S3 معرفی شده . این ویژگی از تکنولوژی EyePrint ID استفاده می کنه که اگه فرصت شد تو یه پست جداگونه در موردش می نویسم . اما تا این حد بدونید که توسط دوربین جلو در گوشی ، رگ های خونی در سفیدی چشم شما اسکن میشه . به گفته طراحان این تکنولوژی ، نیاز به سخت افزار جدید یا دوربین خاصی در گوشی نیست چون اساس کار EyePrint ID شناسایی و اسکن رگ های خونی قابل مشاهده است .

روش کار خیلی ساده است ، یه اشعه سبز روی نمایشگر بالا و پایین میره و شما باید اون خط سبز رو با چشماتون دنبال کنید بقیه ماجرا توسط نرم افزار تکمیل میشه . در حال حاضر فقط یک اثر چشم می تونه توی گوشی ذخیره بشه و خب در مقایسه با قفل اثر انگشت آیفون ، جای بحث داره چون تو آیفون 6 می تونید تا 5 اثر انگشت ذخیره کنید .

تکنولوژی EyePrint ID در حال حاضر فقط تو گوشی ZTE استفاده شده که در آینده به همه گوشی ها و حتی خریدهای الکترونیکی گسترش  خواهد یافت .

آموزش زبان انگلیسی - ابراهیم درویش

آموزش زبان انگلیسی علم فردا

  • یه بار برای همیشه تلفظ انگلیسی رو یاد بگیر!
  • ■ آموزش گرامر انگلیسی از صفر تا صد!
  • ■ آموزش مکالمه انگلیسی درباره موضوعات کاربردی
  • ■ مبتنی بر انگلیسی امریکایی!
  • ■ بیش از 45 ساعت ویدیو آموزشی!!!
  • اطلاعات بیشتر + نمونه درس

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • پسورد های آینده حرکات منحصر به فرد چشم خواهد بود  چندی پیش مطلبی را خواندم که در مورد پسورد بخشی از بانک مرکزی فرانسه بود . پسورد آن 123456 بود . حالا راست یا دروغ ، مهم این است که پسوردهایی که با کیبورد وارد می شوند به مراتب خطرناک هستند چون بالاخره 1 درصد هم که شده قابل…
  • بدترین پسورد های سال 2014چند روز پیش یه ویدیو براتون گذاشتم که گزارشگر تلویزون به سادگی از مردم پسوردشون رو می پرسه و مردم هم خیلی راحت و بدون فکر کردن پسورد شون رو می گن ، توی اون ویدیو فهمیدیم که خیلی ها ترکیب حرف و عدد رو انتخاب می کنن ، مثلا…
  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • RFID چیست ؟ مزایا، معایب و کاربردهای تکنولوژی RFID  RFID چیست؟ سامانهٔ شناسایی امواج رادیویی (به انگلیسی: Radio Frequency Identification)‏ (به اختصار RFID ) سامانهٔ شناسایی بی‌ سیمی است که قادر به تبادل داده‌ها به ‌وسیلهٔ برقراری اطلاعات بین یک Tag که به یک کالا، کارت و... متّصل شده‌ و یک بازخوان (Reader) است. سامانه‌ های RFID از…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

آموزش زبان انگلیسی - ابراهیم درویش

آموزش زبان انگلیسی علم فردا

  • یه بار برای همیشه تلفظ انگلیسی رو یاد بگیر!
  • ■ آموزش گرامر انگلیسی از صفر تا صد!
  • ■ آموزش مکالمه انگلیسی درباره موضوعات کاربردی
  • ■ مبتنی بر انگلیسی امریکایی!
  • ■ بیش از 45 ساعت ویدیو آموزشی!!!
  • اطلاعات بیشتر + نمونه درس

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

بدون دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه!
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا