بستن فهرست

Spray-on antenna ؛ نسل جدید آنتن های وایرلس

تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۳۹۰

 

در حال حاضر تکنولوژی وایرلس در حال رشد و ترقی است و روز به روز به تعداد آنتن های وایرلس موجود در ادارات دولتی و حتی  کوچه و خیابان افزوده میشه . این کار برای رد و بدل اطلاعات بین دستگاه های بی سیم و برای برقراری اتصال به اینترنت صورت می گیره . در این بین عده ای به دلیل تشعشعات مغناطیسی این گونه آنتن ها صداشون دراومد و همواره به دنبال راه حلی بودند . از طرفی عده ای نگران زشت شدن چهره شهر به دلیل وجود این آنتن ها بودند تا بالاخره Anthony Sutera مدیر شرکت Charmtech Enterprises از محصول جدید و عجیب خود صحبت کرده : آنتن های افشانه ای .

 

آنتن های افشانه ای وایرلس

قضیه از این قراره که این اسپری میتونه یک درخت رو تبدیل به یک آنتن وایرلس بکنه که این درخت قادر به انتقال فرکانس VHF به یک هواپیما در فاصله 14 مایلی از سطح زمین میشه ، می تونه آنتن گوشی آیفون رو تقویت کنه و حتی سیگنل رو به چندین کیلو متر زیر دریا بفرسته .

Anthony Sutera هنوز از راز این تکنولوژی پرده بر نداشته و به گفته وی ، مصرف این آنتن ها از آنتن های وایرلس معمولی به مراتب کمتره و چون به شکل اسپری هست می تونید اونو به روی هر سطحی مثل ساختمان ، درخت ، تابلوهای تبلیغاتی و … بپاشید .این که چه زمانی میتونیم از این اسپری استفاده کنیم هنوز معلوم نیست .

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • شارژ وایرلس ؛ نسل جدید شارژرها    خب وقتی تعداد گجت های شما زیاد می شود به منزله زیاد شدن شارژرهای شما نسز می باشد . بالاخره هر گجت الکترونیکی به یک منبع تغذیه برای حیات خود نیاز دارد . از گوشی های ساده گرفته تا آیفون 4 همه و همه از باتری استفاده می…
  • سنسور وایرلس فاصله سنج برای سلامتی چشمان کودک در مقابل مانیتور  تمام دهه 60 ای ها شاید به نوعی حسرت بچه های دهه 70 و 80 را می خورند و از اینکه دقیقا بعد از تمام شدن دنیای کودکی و نوجوانیشان ، دنیا یکدفعه متحول شد و تکنولوژی ، تمام و کمال در اختیار کودکان نسل جدید قرار گرفته افسوس…
  • 5 توصیه برای بهبود اتصال در شبکه وایرلس    امروزه به دلیل پیشرفت تکنولوژی وایرلس دیگه خبری از شلوغ کاری سیم ها نیست . دیگه تموم کارها به میز کامپیوتر شما محدود نمیشه .  وقتی از طریق بلوتوث هر گونه اطلاعاتی جابجا میشه خب مسلمه کم کم سیم و سیم کشی تموم میشه و وارد یه دنیای…
  • انجام پروژه های الکترونیکی - دانشجویی و صنعتیدیگه همه می دونن که اگه الان علم الکترونیک و کامپیوتر رو از بشر بگیرن باید مثل انسان های اولیه زندگی کنیم . این همه دستگاه های الکترونیکی و دیجیتال و این همه نرم افزارهای پیچیده الکی بوجود نیومدن . تعداد زیادی مهندس به معنی واقعی کلمه دارن روی علوم…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

یک دیدگاه

  • دهنم کف کرد .
    وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای

    با تشکر
    Arman98

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه!
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا