بستن فهرست

کلیک در هوا با دوربین بلوتوثی دو انگشتی

تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۰

 

دوربین دیجتالی بلوتوثی دو انگشتی

یعنی اصلا و تحت هیچ شرایطی به اطراف و اطرافیان خود در کوچه و بازار اعتماد نکنید . تکنولوژی ساخت قطعات به قدری پیشرفت کرده که گجت های جاسوسی به راحتی می توانند در کنار شما باشند و شما به هیچ وجه متوجه حضور آنها نشوید .

دوربین دیجیتالی که در تصویر نمی بینید ( اشتباه تایپی نیست ) دوربین دیجیتالی است که از 3 قسمت تشکیل شده . کلید خاموش و روشن ، سنسور سیلیکونی تشخیص کشش و دوربین ! همین ! دنبال قطعات پلاستیکی و پورت USB دیگر اجزا نگردید . این دوربین که هم فیلم می گیرد و هم عکس برداری می کند بوسیله تکنولوژی بلوتوث به گوشی هوشمند شما اتصال پیدا می کند که پس از گرفتن فیلم و یا عکس می توانید آنها را به گوشی خود منتقل کنید .

این دوربین دو عد انگشتی دارد که در یکی کلید خاموش و روشن و در دیگری سنسور قرار گرفته . دو حالت مختلف برای سنسور در نظر گرفته اند . حالتی که فقط انگشت اشاره شما خم می شود . در این حالت دوربین عکس می گیرد . حالتی که انگشت اشاره شما به همراه انگشتان دیگر خم می شود ، در این حالت دوربین فیلم می گیرد .

 

سنسور تشخیص کشش

 

عکسبرداری با دوربین بلوتوثی

 

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • دوربینی در کف دست شما  ما به کوچک شدن قطعات الکترونیکی و در نتیجه کم حجم شدن گجت ها مجبوریم عادت کنیم . مثل اینکه اگر گجتی کوچک تر باشد با کلاس تر می شود . اما ما می دانیم که کوچکی گجت ها بیشتر دلایل محیط زیست دوستانه دارد ، آهن ، پلاستیک…
  • دوربین شرکت sealife ؛ ضد آب و ضربهبرای کسانی که به سیر و سفر و کنجکاوی در طبیعت علاقه دارند  داشتن یک دوربین حرفه ای و در عین حال محکم و با دوام لازم است تا از لحظات خود در طبیعت ثبت خاطره کنند . دوربینهای زیادی ساخته شده اند که علاوه بر داشتن خصوصیات یک دوربین…
  • با تیر کمان سنگی عکس بگیرید  به حق چیزهای ندیده و نشنیده . این همه مطلب تو حوزه تکنولوژی می خوانیم و می نویسیم و کم کم از هیچ چیز متعجب نمی شویم اما این یکی کمی غیر منتظره بود . هیچ وقت فکر نمی کردم با تیر کمان سنگی بشه عکس گرفت اما این…
  • با این توپ 36 عکس را همزمان بگیرید  داشتن دوربین خوب و با کیفیت در بسیاری از مواقع به ثبت خاطره و ایجاد سرگرمی کمک زیادی می کند . چه دوربین دیجیتالی باشد و چه گوشی هوشمند و یا تبلت ، بیشتر از 2 دوربین به طور همزمان نمی توان در اختیار داشت که حتی این 2…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

2 دیدگاه

  • سلام و سلام وسلام
    من هیچ چیزی برای گفتن ندارم
    به نظرم بریم برای خودمون یه قبر 2*1.5 بخریم که اگه یه وقت از هیجان این همه تکنولوژی که حتی نمیشه بهشون فکر کرد مردیم حداقل یه جا برای خوابیدن داشته باشیم.

  • مادرجان !!! خیلی جالبه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه!
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا