بستن فهرست

Androidify عنوان یک برنامه بسیار جالبه که توسط خود شرکت گوگل منتشر شده . با این اپلیکشن جالب می تونید کرکتر تبلیغاتی اندروید ، همون ربات سبز رنگ رو به شکل دلخواه تون تغییر بدین . حتما در سایت های مختلف دیدین که شخصیت تبلیغاتی اندروید رو کمی تغییر دادن و یک کرکتر جدید ازش ساختن . یا اگر آیکن برنامه های اندرویدی رو دیده باشید از ربات اندروید الهام گرفته شده . در واقع همون ربات اندروید رو کمی تغییر میدن و ازش شخصیت با مزه جدیدی میسازن . لازمه بدونید که لوگوی اندروید توسط خانم Irina Blok طراحی شده . لوگوی اندروید به صورت Open Source منتشر شده یعنی هر کسی می تونه با سلیقه خودش تغییراتی در طرح اصلی ایجاد کنه و اون طرح جدید رو منتشر کنه . اپلیکیشن Androidify برای ایجاد کرکتر های دلخواه ساخته شده . شما با Androidify می تونید ربات سبز رنگ اندروید رو هر جوری که دوس دارین تغییر بدین و در سایت ، اپلیکیشن و یا مقاله ها تون استفاده کنید . در ادامه با اپلیکیشن Androidify بیشتر آشنا میشیم .

بررسی بخش های مختلف برنامه Androidify

کرکتر های ساخته شده با برنامه Androidify

کرکتر های ساخته شده با برنامه Androidify

با برنامه Androidify می تونید کارای جالبی انجام بدین و به نظر من یکی بهترین نرم افزارهای ساخت شخصیت کارتونیه که تا حالا دیدم . هم محیط نرم افزار خیلی خوب طراحی شده و قطعات گرافیکی زیادی در برنامه موجوده و دست کاربر رو باز میذاره تا بتونه شخصیت مورد نظرشو بسازه . اگر روی کرکتر تون به سمت چپ اشاره کنید کرکتر تون چاق میشه ، به سمت راست لاغر میشه و اگر به سمت بالا لمس کنید قدش کوتاه میشه و به سمت پایین لمس کنید کرکتر اندرویدی تون قد بلند میشه .  می تونید انتخاب کنید که شخصیت اندرویدی تون پسر باشه یا دختر . انواع مدل مو پسرونه و دخترونه رو داره و حتی می تونید رنگ مو رو هم انتخاب کنید . همه مدل لباسی که دوس داشته باشید رو می تونید انتخاب کنید : زنونه ( حتی کیمونو ژاپنی ) و مردونه ، بچگانه و… . انواع عینک ها و خلی چیزای باحال دیگه . در ضمن یه آپشن جالب دیگه ای که داره می تونید یک حرکت رو هم برای کرکتر تون انتخاب کنید . مثلا بوس بفرسته ، برقصه ، بخنده و … . می تونید یه اسم برای کرکتر تون انتخاب کنید و نهایتا کرکتر اندرویدی تون رو با دیگران به اشراک بذارید . سرعت و کیفیت گرفایک برنامه ( به نظر من ) در سطح بسیار بالاییه روی همه گوشی ها و تبلت ها هم نصب میشه . حتما این برنامه باحال رو دانلود کنید و ازش لذت ببرید . عناصر گرافیکی فانتزی بسیار خوشگلی داره که فک می کنم خانوما خیلی دوس داشته باشن .

برنامه Androidify

برنامه Androidify

برنامه Androidify

برنامه Androidify

اپلیکیشن Androidfy یه نسخه تحت وب هم داره که متاسفانه برای ایرانی ها بسته اس . نسخه وب این اپلیکیشن جالبه . تو وب سایت www.androidify.com می تونید نمونه های بسیار زیادی از این کرکتر ها رو ببینید . در ضمن حتما این ویدیو رو هم ببینید که محمد امین زاده عزیز زحمت شو کشید .

 



مثه همیشه، اگر علم فردا براتون مفید بوده لطفا علم فردا رو به دوستان تون هم معرفی کنید .

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • آزمایش جالب قرار دادن سکه روی یخزمستونه و سرما ، هرچند خیلی هم زمستون نیست خیلی ها با تی شرت و پیراهن بیرون میان اما اسم زمستون با خودش سرما همراه داره . ما همیشه سرما رو با لرزیدن می شناسیم ، هر کی که سردش می شه بدنش به خاطر اینکه خون بیشتری رو به…
  • روش صحیح بریدن طناب در مواقع اضطرارییاد گرفتن ترفند های کاربردی تو زندگی خیلی می تونه به آرامش انسان کمک کنه . اگه هر کدوم از افراد 100 تا ترفند پرکاربرد رو تو زندگی روزمره بلد باشن شاید خیلی جاها کمتر حرص بخورن و زودتر به نتیجه برسن . من نمی دونم چند نفر درگیر بریدن…
  • تلفظ صحیح Huawei ، معرفی شرکت و محصولات Huaweiطبق معمول یک برند یا محصول جدید و تلفظ های عجیب و غریب و گهگاه مضحک . این مسئله خیلی فرقی به حال خیلی ها نمیکنه ، دونستن تلفظ صحیح Huawei رو میگم . اما خب به هر حال از در طنز هم بخوایم وارد بشیم قابل بحثه . هاوایی…
  • Sepios ؛ ربات ماهی هوشمند با چهار بالهقبلا ربات هایی طراحی شده که مثل ماهی بودن ، یا حداقل می خواستن ادای ماهی رو در بیارن اما یا حرکت هاشون روون و دقیق نبوده یا اینکه صدای تراکتور می دادن و تا نزدیک ماهی می شدن ، ماهی بنده خدا مثل یوزپلنگ آبی فرار می کرده !…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
ابراهیم درویش

من ابراهیم درویش هستم بلاگر تکتولوژی و مدرس زبان انگلیسی. در حال حاضر در استانبول (ترکیه) زندگی میکنم. نرم افزار خوندم و تخصص اصلیم برنامه نویسی وبه ؛ البته کمی هم برنامه نویسی اندروید بلدم. تقریبا از سال 1383 فعالیتم رو تو اینترنت شروع کردم. به زبان های ترکی استانبولی و اسپانیایی هم آشنایی دارم.

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

4 دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه!
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا