بستن فهرست

6 مرورگر جایگزین برای دستگاه اندرویدی شما

تاریخ انتشار : ۱۷ فروردین ۱۳۹۱

 

مرورگرهای جایگزین در اندروید

مرورگر پیش فرض دستگاه های اندرویدی با نام Internet شناخته شده که یک مرورگر خیلی ساده می باشد . مرورگرهای دیگه مسلما امکانات بیشتری دارند و زود به زود آپدیت می شوند . هرچند شاید خیلی ها فکر کنند چون سیستم عامل اندروید محصول گوگل هستش پس مرورگر موبایل آن نیز نسخه کروم موبایلی باید باشه اما واقعا اینجور نیست . 6 مرورگر که می تونید به جای internet از آن استفاده کنید رو در ادامه معرفی می کنیم .

1 – فایرفاکس

 

مرورگر فایرفاکس در اندروید

افرادی که در کامپیوتر خانگی خود از مرورگر فایرفاکس استفاده می کنند یا کرده اند به سختی می تونند فایرفاکس رو با مرورگر دیگه ای عوض کنند . در هر صورت فایر فاکس برای دستگاه های سیار شما مثل موبایل و تبلت هم فکر کرده . فایر فاکس ویژگی جالبی داره به نام Firefox Sync که به شما اجازه دسترسی به بوکمارک ها ، پسوردها ، tabs ، تاریخچه و … می دهد .

هر چند کسانی که از نسخه موبایلی فایرفاکس استفاده کرده اند میگن سرعت خوبی نداره اما به تازگی طراحان فایرفاکس ویجت های داخلی برای مرورگر خود طراحی کرده اند که به گفته اونها سرعت بیشتری رو نصیب کاربران خواهد کرد .

2 – گوگل کروم

 

گوگل کروم در اندروید

 

روی دستگاه شما چه ورژنی از اندروید نصبه ؟ اگر اندروید نسخه ساندویچ بستنی یا به انگلیسی Ice cream Sandwich یا نسخه 4.0 هست می تونید از نسخه آزمایشی گوگل کروم بهره ببرید . همانند فایرفاکس ، گوگل کروم نیز در نسخه موبایلی شباهت بسیار زیادی به نسخه کامپیوتری داره . متاسفانه تعداد دستگاه هایی که از اندروید 4 استفاده می کنند خیلی کمه چون حدود 63 درصد دستگاه ها اندروید نان زنجبیلی هستند !

گوگل کروم نسخه موبایلی نیز از بینهایت تب پشتیبانی میکنه و به راحتی و با زدن تنها یک کلیک می تونید صفحات خود رو از کامپیوتر شخصی به موبایل انتقال دهید .

 3 – Opera mobile و Opera Mini

 

اپرا مینی و اپرا موبایل در اندروید

 

این دو هر کدام app های جداگانه هستند و تفاوتشون تو اینه که اپرا موبایل یک مرورگر کامل مثل بقیه مرورگرهای موجود در این لیست هست . بر خلاف مرورگرهای دیگه ، اپرا مینی در ابتدا صفحاتی که شما به آنها دسترسی دارید رو به سرورهای اپرا می فرسته و در اونجا فشرده میشه که این عمل فشار روی پردازنده موبایل رو کم می کنه و سرعت بیشتر میشه . اپرا موبایل نیز همین کار رو می کنه با عنوان Opera Turbo که به صورت پیش فرض غیر فعال هستش .

کاربران مرورگر اپرا می تونند با فعال کردن گزینه sync در تنظیمات opera اطلاعات مرورگر خودشون رو در اندروید داشته باشند .

4 – Dolphin browser

 

مرورگر دلفین در اندروید

 

این مرورگر یکی از محبوب ترین مرورگرهای موجود در فروشگاه گوگل هستش . ویژگی های جالب آن مثل دستور پذیری از طریق صوت و همچنین سینک کردن اطلاعات مرورگر بین دستگاه های مختلف ، وجود سایدبار ، add on ، speed dial و … این مرورگر رو محبوب کرده .

 5 – Boat browser

 

مرورگر boat در اندروید

 

این مرورگر ترکیبی از فرم tab در گوگل کروم و نوار هدایت ( navigation bar ) در نسخه موبایلی مرورگر Safari می باشد . این مرورگر ظاهر خیلی خوبی داره اما ظاهرش گول زنده نیست چون باطن مناسبی هم داره . از امکانات این مرورگر می توان به دستورپذیری صوتی ، Speed dial‌ ، add on ، تولبار قابل تنظیم و … اشاره کرد .

6 – Skyfire 

 

مرورگر اسکای فایر در اندروید

 

این مرورگر خودشو از بقیه مرورگرها جدا کرده یعنی بیشتر روی شبکه های اجتماعی زوم کرده . مخصوصا فیس بوک و توییتر . وجود دکمه Like به صورت built in که به شما اجازه می دهد هر صفحه ای در دنیای وب که خوشتون میاد رو لایک کنید . همچنین وجود دکمه popular فیس بوک که صفحات دیدنی در فیس بوک رو به شما نشان می دهد . در هر صورت اگر زندگی شما آمیخته با شبکه های اجتماعی است ، Skyfire می تونه شما رو راضی کنه .

برخی از این مرورگرها رو می تونید در سایتهای دانلود فارسی نیز دانلود کنید . کافیست سرچ بزنید !

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • گوگل کروم 12 معرفی شد  آخرین اینترنت بروزر شرکت گوگل ، گوگل کروم بالاخره از ورژن آزمایشی به ورژن نهایی تغییر کرد ، گوگل کروم 12 . گوگل این خبر را در بلاگ خود منتشر کرد و هم اکنون این نسخه در سرتاسر دنیا در دسترس عموم می باشد . به نظر می رسد…
  • فراز و نشیب های گوگل در سال 2012گوگل در سال 2012 فراز و نشیب های زیادی رو پشت سر گذاشته.سیستم عامل محبوب Android  مورد استقبال گرم گوشی های هوشمند قرار گرفت در حالی که در اندروید در بین تبلت ها به اندازه گوشی های هوشمند موفق نبود. گوگل گام بسیار بزرگی رو در تولید تبلت برداشت و…
  • معما های آقای گوگلگوگل همواره نشان داده که علاقمند به آزمایش مردم و ایده گرفتن از آنها می باشد و برای اینکار خود نیز جایزه قرار می دهد. این بار گوگل در آخرین ویدئوی منتشر شده از خود ، فیلمی را نشان می دهد که در حال تخریب چندین نوت بوک کروم است…
  • با گوگل مپ دنیا را 3 بعدی ببینید  هرچند دیدن دنیا با 2 بعد کار بسیاری از ما را راه می اندازد اما برای جاهایی که شناخت درستی از آنها نداریم و شکل و شمایل ساختمان و با یک منظره طبیعی برایمان مهم است ، از این به بعد می توان روی گوگل مپ گوگل و این…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

4 دیدگاه

  • سلام عجیبه نویسنده محترم از مرورگر کم حجم وپرسرعت via هیچ اسمی نبره این مرورگر از فایرفاکس و کروم خیلی بهتره

  • بخدا اولین سایتی بودین که اصلا فهمیدم هر نرم افزار چکارای داره وخیلی ساده و خوب و قابل فهم توضیح دادین ممنون

  • زاگرس 19 آذر 1391

    فکر کنم اگه در مورد UC Browser هم مطلبی بنویسید بد نباشه . تا اونجایی که من میدونم سرعتش که خیلی بالاست . از زبان فارسی هم پشتیبانی میکنه . بعضی از ورژن هاش هم سایت‌های فیلتر رو باز میکنه

    • محمدرضا امين زاده محمدرضا امين زاده 19 آذر 1391

      دقیقا . آمار استفاده از UC Browser بالا رفته . به دلیل آنتی فیلتر بودن ، نمیشه درباره اش نوشت .

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه!
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا