بستن فهرست

استفان مورگان و میشل می ریک، دو محقق از دانشگاه کارولینای شمالی واقع در ایالت کلمبیا، بر روی طرح اولیه دوربینی کار می کنند که بتواند لکه های مشکوک خون موجود در صحنه جرم؛ که با چشم غیر مسلح قابل شناسایی نیستند را آشکار سازی کند.
در حال حاضر برای تعیین لکه های خون از ماده ای به نام لومینول استفاده می گردد که به صورت اسپری در مکان های مشکوک افشانده می شود. از آنجایی که این ماده سمی است؛ ترکیب خون را به گونه ای تغییر می دهد که در آزمایش های سطح بالاتر، تعیین DNA خون را مشکل و حتی غیر ممکن می سازد. به همین دلیل محققین به فکر پیدا کردن راهکاری ویژه در این زمینه افتادند.
تنها کافی است که با این دوربین تازه ابداع شده، عکسی از صحنه جرم گرفته شود. این دوربین با استفاده از پالس های اشعه مادون قرمز که بر سطوح می تاباند مکان لکه ها را مشخص کرده و با کمک یک لایه 8 میکرومتری از پروتئین آلبومین ( protein albumin ) که همانند یک فیلتر است، مکان دقیق لکه های خون را تعیین می کند.
با این شیوه لکه های بسیار ریز خون به راحتی در صحنه مشخص شده و برای آزمایشات دیگری نظیر تعیین DNA سالم حفظ می شوند. محققین می گویند با تغییر دادن ماده سازنده این فیلتر می توان مکان دقیق دیگر لکه های موجود در صحنه اعم از لکه روغن ها، چای، قهوه و حتی سموم را کشف کرد.

خون در صحنه جرم

خون در صحنه جرم

طرح این دوربین در حال بررسی است و در صورت داشتن عملکرد موفقیت آمیز در تست ها؛ می تواند به عنوان بهترین و کاربردی ترین وسیله ی جرم شناسی در صحنه های قتل محسوب شود. این وسیله قطعا مورد استفاده کارآگاهان علاقه مند به استفاده از تکنولوژی خواهد بود.

 

آموزش زبان انگلیسی - ابراهیم درویش

آموزش زبان انگلیسی علم فردا

  • یه بار برای همیشه تلفظ انگلیسی رو یاد بگیر!
  • ■ آموزش گرامر انگلیسی از صفر تا صد!
  • ■ آموزش مکالمه انگلیسی درباره موضوعات کاربردی
  • ■ مبتنی بر انگلیسی امریکایی!
  • ■ بیش از 45 ساعت ویدیو آموزشی!!!
  • اطلاعات بیشتر + نمونه درس

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • دوربین های زیر آبی در المپیک لندن برای عکس گرفتن از شناگران  طرفداران ورزش از این به بعد می توانند عکس های مسابقات المپیک را در شبکه های اجتماعی ببینند و رویداد های المپیک را به صورت روزانه دنبال کنند ، اما این عکس ها چطور گرفته می شوند ؟ L2012 Pool Camera  یک دوربین زیر آبی است که در کف…
  • دوربین دیجیتالی با قابلیت دید در شبعلت ترس در تاریکی نادانی است برای مثال در یک انباری روشن وقتی لامپ را خاموش می کنید ترس بر شما غلبه خواهد کرد در صورتی که شما چند ثانیه قبل در همان انباری بودید بدون هیچ ترسی. در واقع چون شما نمی دانید 1 متر آنطرف تر از شما…
  • کوچکترین دوربین جهان به اندازه بند انگشت !  ریزترین دوربین فیلم برداری جهان  را چند وقت پیش در علم فردا خواندید که مخصوص امور پزشکی بود . اما کوچکترین دوربین دنیا با آن قبلی فرق می کند که در ادامه متوجه آن خواهید شد. این دوربین که روی یک بند انگشت خلاصه می شود از هر بعد…
  • دوربینی در کف دست شما  ما به کوچک شدن قطعات الکترونیکی و در نتیجه کم حجم شدن گجت ها مجبوریم عادت کنیم . مثل اینکه اگر گجتی کوچک تر باشد با کلاس تر می شود . اما ما می دانیم که کوچکی گجت ها بیشتر دلایل محیط زیست دوستانه دارد ، آهن ، پلاستیک…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

آموزش زبان انگلیسی - ابراهیم درویش

آموزش زبان انگلیسی علم فردا

  • یه بار برای همیشه تلفظ انگلیسی رو یاد بگیر!
  • ■ آموزش گرامر انگلیسی از صفر تا صد!
  • ■ آموزش مکالمه انگلیسی درباره موضوعات کاربردی
  • ■ مبتنی بر انگلیسی امریکایی!
  • ■ بیش از 45 ساعت ویدیو آموزشی!!!
  • اطلاعات بیشتر + نمونه درس

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

بدون دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه!
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا