بستن فهرست

تو این چند روزه مطالب زیادی منتشر شد مبنی بر اینکه گوگل داره یه سرویس ویدیو چت بین پزشکان و بیماران رو آزمایش کنه . دقیقا هر چی که تو بچگی مون تو کارتونا میدیم الان گوگل داره انجام میده . البته این خبر فعلا در حد شایعه است اما  مثه اینکه یکی از کاربرای شبکه اجتماعی Reddit  یه عکس منتشر کرده و گفته موقعی که داشته تو گوگل درباره « زانو درد » جستجو می کرد با عبارت Talk with a doctor now و یه آیکن دوربین فیلم برداری مواجه میشه که وقتی روی آیکن کلیک میکنه یه پیام ظاهر میشه :

بر اساس کلمات کلیدی که شما جستجو کرده اید ، ما متوجه شدیم که شما به دنبال مطلبی درباره یک مشکل پزشکی می باشید . در اینجا متخصصان سلامت و بهداشت می توانند از طریق ویدیو چت شما را ویزیت کنند . در طی دوران آزمایشی این پروژه ، گوگل همه هزینه های مربوط به معاینه شما را پرداخت می نماید  .

 

سرویس جدید گوگل - معاینه پزشکی از طریق ویدیو چت در Helpouts

سرویس جدید گوگل – معاینه پزشکی از طریق ویدیو چت در Helpouts

سرویس ویدیو چت معاینه پزشکی از طریق سرویس Google Helpouts انجام میشه . گوگل سرویس ویدیو چت معاینه پزشکی رو به تعداد محدودی از کاربران پیشنهاد میده که در مورد برخی مشکلات سلامتی و بهداشتی مثه سرماخوردگی ، جستجو میکنن . بر اساس گزارش ها ، این سرویس با همکاری چند شریک داره اجرا میشه ( از جمله Scrippts و One Medical ) که این شرکا با مجموعه ای از پزشکان متخصص و معتبر نسخه آزمایشی این پروژه رو اجرا میکنن . بر اساس گزارش The Guardian سرویس معاینه پزشکی از طریق ویدیو چت ، قراره فقط در ایالت های California و Massachusetts آزمایش بشه . گوگل هنوز به طور مشخص اعلام نکرده که مدت زمان آزمایش این طرح چقدره و چه اطلاعاتی داره جمع آوری میشه .

طبق قوانین گوگل هر کسی که بخواد در سرویس Helpouts راهنمایی پزشکی بده باید از سال ۱۹۹۶ تا الان مورد تایید HIPAA باشه و یا مدرک معتبر ارائه کنه . در ضمن کاربرای سرویس پزشکی Helpouts باید بالا ۱۸ سال باشن . این سرویس فقط در امریکا در دسترسه . واقعا روش مدیریت اطلاعات در گوگل کاملا منحصر به فرد و مدرنه ( بگذریم از مسائل جاسوسی و فروش اطلاعات ) . متاسفانه به دلیل تحریم فک نمی کنم حالا حالا ها رنگ همچین تکنولوژی هایی رو ببینیم اما به هر حال امیدواریم هرچه زودتر حداقل بتونیم از نمونه ایرانیش با نظارت و سرمایه گذاری مستقیم وزارت بهداشت ، استفاده کنیم .

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • تبلت گوگل با نام Google Play ؟  سرویسهای گوگل کم بود ، سیستم عامل اندروید کم بود ، حالا صحبت از تبلت گوگل در میونه . گوگل کم کم از فاز نرم افزار داره به سخت افزار هم می رسه . حتما می دونید که گوگل شرکت بزرگ موتورولا رو خریداری کرده و در زمینه موبایل…
  • آزمایش اپلیکیشن پیام رسان جدید گوگل در هندگوگل قصد داره تا یک نرم افزار موبایلی پیام رسانی مثه Viber , Whatsapp و Line بسازه . بر اساس خبری که در India Times منتشر شده گویا قرار نسخه آزمایشی این نرم افزار در سال ۲۰۱۵ در هند اجرا بشه . همونطور که می دونید گوگل یه سیستم پیام…
  • سرویس Google Analytics برای ایران آزاد شد !امروز برای وب مستر های ایرانی خبر بسیار خوبی دارم  . سرویس Google Analytics برای ایرانی های آزاد شد ! در ادامه جزئیات رفع تحریم گوگل انلیتیکس رو خدمت تون توضیح میدم ؛ توصیه میکنم حتی اگر وب سایت هم ندارید حتما این پست کوتاه رو بخونید . سرویس Google…
  • ردیابی کاربران اینترنت و نظارت بر اطلاعات شخصی آنهاآیا تا به حال به این فکر کردین که ردپای شما در کجا های دنیای دیجیتال مونده ؟ آیا می دونید ردیابی کاربران اینترنت و نظارت بر فعالیت ها و اطلاعات شخصی شون چطوری انجام میشه ؟ من در این پست می خوام مسائلی رو خدمت تون بگم که شاید…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
ابراهیم درویش

من ابراهیم درویش هستم بلاگر تکتولوژی و مدرس زبان انگلیسی. در حال حاضر در استانبول (ترکیه) زندگی میکنم. نرم افزار خوندم و تخصص اصلیم برنامه نویسی وبه ؛ البته کمی هم برنامه نویسی اندروید بلدم. تقریبا از سال 1383 فعالیتم رو تو اینترنت شروع کردم. به زبان های ترکی استانبولی و اسپانیایی هم آشنایی دارم.

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

2 دیدگاه

  • سلام
    خیلی جالب بود مرسی

  • پرهام 24 مهر 1393

    “امّیدوار” باشید، که همین “امّید”هاست که آدمی را تاکنون زنده نگاه داشته!!! 😀

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه!
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا