بستن فهرست

چاپ 3 بعدی اشیا توسط اشعه خورشید

تاریخ انتشار : ۰۶ تیر ۱۳۹۰

 

اگر وسط یک بیابان بزرگ باشید چه چیزی بیشتر از همه چیز دارید ؟ اگر جوابتان ” زمان ” است حق با شماست . اگر جوابتان “ماسه و خورشید” است باز هم حق با شماست . اما با این 3 عامل چه کار می توانید انجام دهید ؟ اگر شما دستگاه Solar Sinter 3D printer را همراه خود داشته باشید می توانید در وقت مناسب ، با استفاده از اشعه خورشید ، اشیای عجیب و غریبی را از ماسه های اطراف خود پدید بیاورید .

مارکوس کیسر یک پرینتر 3 بعدی با نام solar sinter را طراحی و ساخته که وسط بیابان به خوبی کارایی خود را نشان می دهد . از ساخت یک شکل عجیب و غریب تا یک کاسه بسیار ساده توسط نور خورشید ساخته که از این کار خود وسط بیابان صحرا در مصر فیلم گرفته که پیشنهاد می کنم حتما و حتما این ویدئو را مشاهده بفرمایید . قدرت گرمای خورشید را در این فیلم به خوبی می توانید لمس کنید .

فقط این را بگویم که اساس کار بر دنبال کردن نور خورشید و جمع آوری آن در یک نقطه ( به صورت کانون ) می باشد که باعث ایجاد گرمای بسیار زیاد می شود و ماسه را به التهاب در می آورد .

 

جذب اشعه خورشید

 

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • میکروسکوپ دیجیتالی در کامپیوتر شماخاطرم هست زمانی که در دبیرستان درس می خواندیم از اینکه در آزمایشگاه از پشت میکروسکوپ اجسام را ببینیم کلی لذت می بردیم . فقط هم به دنبال کشف باکتری و میکروب بودیم. همان روزها آرزوی این را داشتیم که ای کاش یکی از این میکروسکوپ ها را در خانه داشتیم…
  • 9 گجت که زندگی بدون آنها سخت می شود !  روزمره با گجت های زیادی سر و کار داریم که بدون توجه به تاثیر آنها بر زندگیمون ، فقط به برآورده شدن نیازمون توسط اون گجت فکر می کنیم اما اگه کمی دقیق تر به این قضیه نگاه بشه می بینیم که برخی از این گجت ها اگر نباشند…
  • گجتی برای مدیریت مالی  اگر پول اضافه دارید به خواندن این مطلب ادامه دهید اگر نه باز هم بخوانید ضرر نمی کنید . در بسیاری از مواقع کسانی که پول اضافه در دست دارند بین دوراهی گیر می کنند که آن پول را در چه راهی خرج کنند . در راه ضروریات (…
  • مسواک با دوربین ، اشعه ماورابنفش و LED  زدن روزانه حداقل 1 بار مسواک بر همگان واجبه . این واجب بودن در نهایت مثل بستن کمربند ایمنی حین رانندگی است که اول و آخر به نفع استفاده کننده می شود . مثل این که تکنولوژی به مسواک ها هم رحم نکرده و در بدنه آنها نیز داخل…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

یک دیدگاه

  • ویدئویی که گذاشتی کار نمیکنه لینکش که !!!
    پاک شده یا خرابه ، درستش کن

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه!
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا