بستن فهرست

طراحی خلاقانه گیره مخصوص غذا خوردن

تاریخ انتشار : ۲۲ فروردین ۱۳۹۲

 

صحبت از شکمه و تمام مردم دنیا درگیر . قبل از اختراع قاشق مردم چجوری غذا می خوردن ؟ سوالیه که احتمالا جوابش مشخصه چون ابزاری بهتر از دست وجود نداشته . قبلا که مردم علم نداشتن ، علم طبابت هم به این شکل سازمان دهی نشده بود . الان دیگه همه می دونن انگشت دست یکی از آلوده ترین نقاط بدن موقع تناول غذا هست . حالا به همین دلیل یک گیره انگشتی طراحی کردن که دیگه مجبور نیستی حتی دست خودت رو هم بشوری البته فلسفه وجودیش واسه نشستن دست نیستا ! به هر حال بعضی وقتا آدم حال می کنه که غذا رو با دست بخوره مخصوصا غذا هایی که خوردنشون با قاشق یا چنگال کمی خنده دار به نظر می رسه مثل پیتزا ، یا مرغ سوخاری و کلا غذا هایی که باید به دندون کشیده بشن .

به نظر من که خوردن غذا با دست بدون تجهیزات اصن یه چیز دیگس !

 

دستگیره مخصوص غذا خوردن

 

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • گرد و خاک کامپیوتر و لپ تاپ خود را تمیز کنید !قدیم ندیما که بچه بودم یه سگا داشتم که تمام زندگی من بود . بازی مورتال کمبت شده بود تمام رویاهای شب و روزم . اون موقع اینترنت هم نبود که سریع برم و رمزهاش رو دربیارم ، خودم با هزار بدبختی Finish him می زدم . خراب شد ؛…
  • تاندربولت چیست ؟ تشریح تکنولوژی تاندربولت Thunderboltتاندربولت یا دقیق تر ثاندربولت یک رابط سخت افزاری برای انتقال اطلاعات با سرعت بسیار بالاست . شاید اسم این تکنولوژی رو شنیده باشید اما چیزی ازش ندونید . پس تا انتهای پست با من همراه باشید تا ببینیم این تاندربولت چیه و از کجا اومده و قراره چکار کنه…
  • بنچمارک چیست ؟ اهمیت نتایج بنچمارک چقدره ؟یه زمانی بود خیلی راحت می تونستیم دو تا گوشی یا کامپیوتر رو با هم مقایسه کنیم . چون خیلی مسائل در سرعت پردازنده و رم خلاصه میشد اما با پیشرفت تکنولوژی ، دیگه سرعت پردازنده اولویت ششم هم نیست . چون سیستم عامل ، الگوریتم پردازش اطلاعات ، تکنولوژی…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

بدون دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه!
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا