بستن فهرست

شناسه های بریل برای سیم های برق

تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۰

 

چندی پیش در علم فردا گفتیم که نسل جدید شارژرها ، شارژرهای وایرلس است که بدون نیاز به سیم ، گجت مورد نظر رو شارژ می کنه . این یعنی انتقال ولتاژ و جریان بدون سیم و آغاز تحولی در سیستم سیم کشی گجت ها . قطعا این تکنولوژی در آینده پیشرفت خواهد کرد و شاید بعدها گجت ها دیگر بدون سیم برق تولید شوند . اما فعلا که اینگونه نیست و وقتی روی یک سه راهی برق تعداد زیادی سیم وجود داشته باشه پیدا کردن یک سیم مشخص در این بین کار ساده ای نیست . از این رو شناسه هایی برای رفع این مشکل طراحی شده که در تصویر می بینید . این شناسه ها در یک طرف عکس گجت رو دارن و در طرف دیگر با خط بریل و برای افراد نابینا گجت رو مشخص کرده اند . برای مثال شناسه ای که عکس تلویزیون روی آن هست رو برای سیم تلویزیون خود بگذارید که بعدا برای جدا کردن سیم از سه راهی دچار مشکل و سردرگمی نشوید . فکر می کنم دیگه احتیاج به توضیح بیشتری نباشه چون همه چی واضحه .

 

شناسه برای پریز برق

 

طریقه استفاده از شناسه

 

tags back and front

 

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • RFID چیست ؟ مزایا، معایب و کاربردهای تکنولوژی RFID  RFID چیست؟ سامانهٔ شناسایی امواج رادیویی (به انگلیسی: Radio Frequency Identification)‏ (به اختصار RFID ) سامانهٔ شناسایی بی‌ سیمی است که قادر به تبادل داده‌ها به ‌وسیلهٔ برقراری اطلاعات بین یک Tag که به یک کالا، کارت و... متّصل شده‌ و یک بازخوان (Reader) است. سامانه‌ های RFID از…
  • کنترل تلویزیون چگونه کار می کند ؟ بررسی قطعات درون کنترل  دهه شصتی ها حتما خاطرشون هست روزی رو که برای جابجا کردن کانال های تلویزیون ، افراد خانواده یک نفر رو مسئول کرده بودن و معمولا هم کوچکترین فرد خانواده انتخاب میشد . این بلا چون سر بنده هم اومده کاملا خاطراتش رو یادم هست . به هر حال…
  • انجام پروژه های الکترونیکی - دانشجویی و صنعتیدیگه همه می دونن که اگه الان علم الکترونیک و کامپیوتر رو از بشر بگیرن باید مثل انسان های اولیه زندگی کنیم . این همه دستگاه های الکترونیکی و دیجیتال و این همه نرم افزارهای پیچیده الکی بوجود نیومدن . تعداد زیادی مهندس به معنی واقعی کلمه دارن روی علوم…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

یک دیدگاه

  • آره !
    من که پشت تلویزیون 5 تا دوشاخه ی تو پنج راهی دارم و هر سری برای تشخیص اینکه کدومش واسه کدومه، تک تک از برق دربیارم ببینم کدوم یکی خاموش میشه تا نوبت اونی که دنبالشم برسه!
    راه مناسب و ساده ای مطرح شده. دمشون گرم

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه!
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا