بستن فهرست

دیوارهای تجدید پذیر

تاریخ انتشار : ۲۵ فروردین ۱۳۹۰

می توانید حدس بزنید این دیوارها از چه ماده ای به این شکل در آمدند ؟ گچ ؟ خیر ، از این به بعد باید منتظر ایده هایی این چنینی در طراحی راه و ساختمان در دنیا باشیم . دیگر همه به این باور رسیده اند که طبیعت ، رفع نیازهای بشر را در خود پنهان کرده و انسان با کمی تفکر و نوآوری می تواند زندگی خود را بهتر و بهتر کند .

این دیوارها از تفاله های نیشکر به این حالت زیبا و چشم گیر در آمده اند که نمای داخلی ساختمان را از این رو به آن رو کرده است . این دیوارها به دلیل اینکه از باقیمانده های نیشکر ساخته شده اند 100 قابل بازیافت می باشند . سالانه بیش از 1 میلیارد تن در واحد متر نیشکر برای تولید شکر خام جمع آوری می شود . حال حساب کنید که تفاله این مقدار چقدر می شود پس می توان به دیوارهای تجدید پذیر نیز فکر کرد . فقط کافیست تکنولوژی ساخت آن به تسخیر سازندگان دکورهای ساختمانی در آید .

 

دیوار دکوری

 

دکوراسیون منزل

 

wallart

 

تفاله نیشکر

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • پیراهنی که عرق بدن را نشان نمی دهدتصور کنید در متروی تهران و در اوج ساعت شلوغی که معمولا اول صبح و حوالی غروب می باشد مجبورید با تعداد زیادی همنوع خود با فرهنگ و خلق و خوی متفاوت همسفر شوید . در این سفر نیم ساعته احتمال وقوع هزار و یک اتفاق برای شما دور از…
  • سلول خورشیدی چگونه کار می کند ؟ نحوه تبدیل انرژی خورشیدی به برق  خورشید ؛ ستاره ای که بدون هیچ چشمداشت و منتی گرمای وجودی خود را بر ما ارزانی داشته تا ما از این موقعیت و به بهترین شکل برای مصارف خود بهره ببریم . ستاره قدرتمندی که نه دی اکسید کربن تولید می کند ، نه برای ما خرج می…
  • zoomin watch ؛ ذره بین زماناین که شخصیت انسانها به تیپ و قیافه آنها نیست را از ربان انیشتین به یاد دارم و خودم تا به حال آدمهایی را دیدم که شخصیتشان با طرز لباس پوشیدنشان کاملا متفاوت بوده . اما خب ما در این عصر زندگی می کنیم و انیشتین در آن زمان ،…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

2 دیدگاه

  • mohamad nabi javan 10 اردیبهشت 1390

    dar morede divar haye tajdid pazir va kaghaz divariha mamnon misham rahnamaee konid ke be che surat mishe tahie kard
    mamnnon misham

    • محمد رضا امين زاده 10 اردیبهشت 1390

      خواهش می کنم . بسیاری از محصولات معرفی شده در الکپرس ابتدا در کشور سازنده تولید می شود و سپس به دنیا عرضه خواهد شد. اما می توانید نمونه ای از کاغذ دیواری مورد نظر رو به شرکتهای تولیدی داخلی سفارش دهید . درمورد دیوار هم فعلا به صورت یک طرح هست که به تولید انبوه نرسیده.

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا