علم فردا
تکنولوژی به زبان ساده
دیوارهای تجدید پذیر
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردین ۱۳۹۰می توانید حدس بزنید این دیوارها از چه ماده ای به این شکل در آمدند ؟ گچ ؟ خیر ، از این به بعد باید منتظر ایده هایی این چنینی در طراحی راه و ساختمان در دنیا باشیم . دیگر همه به این باور رسیده اند که طبیعت ، رفع نیازهای بشر را در خود پنهان کرده و انسان با کمی تفکر و نوآوری می تواند زندگی خود را بهتر و بهتر کند .
این دیوارها از تفاله های نیشکر به این حالت زیبا و چشم گیر در آمده اند که نمای داخلی ساختمان را از این رو به آن رو کرده است . این دیوارها به دلیل اینکه از باقیمانده های نیشکر ساخته شده اند 100 قابل بازیافت می باشند . سالانه بیش از 1 میلیارد تن در واحد متر نیشکر برای تولید شکر خام جمع آوری می شود . حال حساب کنید که تفاله این مقدار چقدر می شود پس می توان به دیوارهای تجدید پذیر نیز فکر کرد . فقط کافیست تکنولوژی ساخت آن به تسخیر سازندگان دکورهای ساختمانی در آید .
حتما مطالب زیر رو هم بخونید
محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .
حمایت از علم فردا
نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا
dar morede divar haye tajdid pazir va kaghaz divariha mamnon misham rahnamaee konid ke be che surat mishe tahie kard
mamnnon misham
خواهش می کنم . بسیاری از محصولات معرفی شده در الکپرس ابتدا در کشور سازنده تولید می شود و سپس به دنیا عرضه خواهد شد. اما می توانید نمونه ای از کاغذ دیواری مورد نظر رو به شرکتهای تولیدی داخلی سفارش دهید . درمورد دیوار هم فعلا به صورت یک طرح هست که به تولید انبوه نرسیده.