علم فردا
تکنولوژی به زبان ساده
تعریف تازه ای از دوچرخه
تاریخ انتشار : ۲۹ اسفند ۱۳۸۹زمانی که علم دیجیتال و الکترونیک به این صورت گسترده نبود ( منظورم همین 10 12 سال پیش هست ) تفریح بچه ها دوچرخه سواری و کارت بازی و برای بچه هایی که مادر پدرهای روشن فکر و تقریبا پولدار داشتند میکرو و سگا بود . همان موقع هر کس که دوچرخه داشت در عالم خودش به بچه های دیگر فخر می فروخت ، دوچرخه هایی که فقط راه می رفتند و قابلیت تنظیم سرعت ، فرمان و زین نداشتند. آن زمان کسی نمی دانست روزی می آید که نوجوانان 16 17 ساله پشت ماشین می نشینند و تبلت و لپتاپ و پلی استیشن جای آن بازی های کوچه بازاری را می گیرند.
اما با این حال باز هم به نظر می رسد برای داشتن محیط زیست پاک و سلامت جسمی و روحی باید به تفریحات و مخصوصا حمل و نقل پاک فکر کرد . این کار از چندین سال پیش در کشورهای مدرن شروع شده و می توان گفت طراحی دوچرخه های کاربردی و جمع و جور در آنجا معنی خاصی پیدا کرده.
این دوچرخه که در تصویر می بینید یکی از آنهاست و شاید بتوان گفت نسل جدید دوچرخه ها را می توان حدس زد.
این یک دوچرخه تکنفره است که برای وضعیت بهتر دوچرخه سوار و کاهش درد و فشار طراحی شده . در واقع به علت نوع دیزاین و فاصله کم فرمان با زین دوچرخه ، کل وزن دوچرخه سوار به جای اینکه روی پاها و کمر بیفتد روی لگن است . همانطور که می بینید دیگر از پره و سیم ترمز و زنجیر و خورشیدی و همچنین حجم و وزن زیاد خبری نیست و پدال آن نیز روی چرخ جلو بسته شده. ویژگی جالبش جمع شدن دوچرخه است به این صورت که فرمان از جلو روی چرخ جلو و چرخ عقب از پشت داخل چرخ جلو قرار می گیرد به همین دلیل خیلی راحت می توان آن را داخل ماشین گذاشت و به تفریح رفت . مشکلی که بسیاری از خانواده ها برای بردن دوچرخه به پارک جنگلی چیتگر دارند !
حال اینکه آیا تعادل این دوچرخه مثل همان دوچرخه های قدیمی است را فقط با نشستن بر روی آن و رکاب زدن می توان فهمید.
حتما مطالب زیر رو هم بخونید

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .
حمایت از علم فردا
نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا
دیدگاهتان را بنویسید
یک دیدگاه

جالب بود