بستن فهرست

تخت خوابهایی متفاوت

تاریخ انتشار : ۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۰

اکثر فعل و انفعالات بدن چه خوب چه بد در خواب اتفاق می افتد ، عادتی که خواه ناخواه به سراغ آدم می آید و کمبود آن عامل بسیاری از مشکلات و بیماریهاست . از این رو در مورد نحوه صحیح خوابیدن ، مکان مناسب آن ، زمان خوابیدن و بیدار شدن توصیه های بسیار زیادی از طرف متخصصین شده است . برای بسیاری از ما هم اتفاق افتاده که بعد از بیدار شدن از خواب بعضا علایم  عجیب و غریبی در بدن خود احساس می کنیم . علایمی همچون تنبلی و بی حالی ، گودی چشم ، خمیازه های متوالی ، سردرد و …

نباید فراموش شود که بین 6 تا 9 ساعت در شبانه روز را صرف خواب می کنیم و باید به این قضیه توجه ویژه کرد . گجت هایی جالب و گهگاه کاربردی برای بخصوص بیدار شدن از خواب طراحی و ساخته شده که بیشتر آنها را ساعتها تشکیل می دهند . اما برای آسوده خوابیدن احتیاج به مکانی گرم و نرم می باشد که طراحان برای این مسئله هم فکری کرده اند .

 

این تخت خواب مانند دما سنج درجه بندی شده و نشاندهنده آن است که هرچه زن و شوهر به هم نزدیکتر باشند حرارت عشق آنها بیشتر و زندگی بادوام تری دارند .

تخت خواب دماسنجی

 

این تخت خواب هم مخصوص کارتون خواب هاست فقط از نوع با کلاسش .

تخت خواب کارتونی

 

شما هم 2 ساعت طول می کشد و 50 بار قلط می خورید تا خوابتان ببرد ؟ روزنامه بخوانید تا چشم شما سنگین شود.

تخت خواب روزنامه ای

 

برای کسانی که برای بیدار شدن استرس دارند و باید هر لحظه ساعت جلو چشمانشان باشد .

تخت خواب با ساعت

 

این هم که برای علاقمندان به تکنولوژی و گجت ها . تخت خواب آیپاد . ابتکاری از اپل

تخت خواب آیپادی

 

حریم کشی شده است .

پلیس

 

بدون شرح

تخت خواب زن و شوهر

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • Lego Bricks ؛ ساخت خانه هایی از جنس Unicef  تا حالا با خودتون فکر کردید که چرا آفریقایی ها انقدر بدبختند ؟ چرا این قاره از موقعی که من یادمه همینجوری بوده و هست و احتمالا همینطور هم خواهد ماند . اینجوری که دنیا داره پیش میره و افزایش دما و افزایش جمعیت و ... فکر کنم وضع…
  • BinderPad ، کاور جدید برای ipad 2  تا موقعی که دانشجویان و دانش آموزان در کشور به جای استفاده از کتاب و خودکار و مداد و این جور چیزها و حتی لپ تاپ ، از آیپد یا هر تبلت دیگری استفاده کنند خیلی زمان مانده است . البته این کار در صدا و سیمای جمهوری اسلامی…
  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • قابلمه ای برای عروس خانم های امروزیچندی پیش در علم فردا لیوانی معرفی شد که محتوای خودشو هم می زد در واقع با استفاده از یک موتور و یک پره این اتفاق می افتاد . حال در مقیاس بزرگتر و به نظر کاربردی تر همین طرح برای قابلمه پیاده سازی شده است . بعید می دونم عروس…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

4 دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه!
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا