بستن فهرست

google image ripper ؛ دانلود عکس بدون ورود به سایت

تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۳۹۰

 

جستجوی آسان تصاویر گوگل

با اینکه گوگل در اکثر ریزه کاری های جستجو در تمام زمینه ها ، امکانات خوبی را برای کاربران فراهم کرده و دقیقا شما را به هدف می رساند اما یک عیب در جستجوی تصاویر گوگل دیده می شود ( البته اگر بتوان آن را عیب دانست ، لابد صلاحدیدی در کار است که ما بی خبریم ) که نمی توان عکس را در صفحه جستجوی گوگل در کامپیوتر ذخیره کرد . اگر هم ذخیره شود دو حالت دارد : یا به صورت یک فایل ناشناخته ذخیره می شود و یا به اندازه غیر واقعی عکس . برای اینکه در گوگل ایمیج تصاویر را بدون نقص ذخیره کنید باید حتما روی آن کلیک کنید .

سایتی که قصد معرفی آن را داریم نتایج گوگل را نشان می دهد فقط با این مزیت که شما در آن واحد هم سایز عکس را می بینبد هم گزینه دانلود را . با کلیک روی دانلود ، عکس در کامپیوتر شما و با سایز واقعی و بدون ورود به سایت مرجع ذخیره می شود .

همین الان استفاده کنید . googleimageripper.com

دیدید باز هیچی گوگل نمیشه ؟ امکانات جستجویی که گوگل برای الک کردن تصاویر به ما میده خیلی خیلی بیشتر از این سایته .

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • جستجوی آسان تر تصاویر در گوگلتمام تلاش گوگل برای موتور جستجوی قوی خود این است که کاربران را با کمترین تعدادکلیک و سریعترین حالت ممکن به نتیجه برساند و تا الان هم هر چند وقت یکبار یک ویژگی در جهت بهبود جستجو به آن اضافه کرده . این بار گوگل برای اینکه شما را سریعتر به…
  • سرگی برین موسس گوگل 500 هزار دلار به ویکیپدیا اهدا کرد  ویکیپدیا رو که می شناسید اگر نمی شناسید همین الان ترک اینترنت کنید . ( بودند افرادی که اینترنتی بودن اما ویکیپدیا رو نمی شناختند ) . بزرگترین و معروفترین دائره المعارف در اینترنت که تقریبا در مورد هرچیزی روی کره خاکی و به زبانهای مختلف اطلاعات در خود…
  • رسم گراف های ریاضی ؛ ویژگی جدید گوگل  گوگل ؛ ابرسایت جهان ! سایتی که به تنهایی بیشتر نیازهای آنلاین شما را برآورده می کند . از محاسبات ساده ریاضی ، جستجوی ساده متن ، فیلم ، عکس و... تا جستجوی حرفه ای ، زمان انتشار فیلم و بازی ویدئویی ، پیش بینی هوا ، تبدیل واحدها…
  • عبارت " let it snow " را گوگل کنیداین پست بدون شرحه . عبارت let it snow را در گوگل سرچ کنید و بقیه ماجرا ...    
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

5 دیدگاه

  • سلام با تشکر از سایت خوبتان.
    من سه سوال دارم که به شرح زیر است :
    1-من روی دکستاپم یک نیوفولدر داشتم ولی چند روز است غیب شده.
    2-کابل usb رو چگونه میشه از یک دستگاه به رایانه وصل کرد.
    3-من یه مدت است میخوام گوشی بخرم بین چند گوشی نمیدونم کدوم رو بخرم که بین گوشی های iphone 5s , galaxy s4 , galaxy mini , xperia j, تو شک هستم .

    • majid vussoghi 11 آبان 1393

      چه جالب منم سه تا جواب داشتم که دنبال سوالهاش بودم! ازشما و سوالاتون ممنونم کارم رااافتاد….

  • محمد رضا 08 آذر 1392

    جدیداً من وقتی از جست و جوی تصاویر گوگل استفاده میکنم، با کلیک روی هر تصویر، نمی تونم سایز واقعی تصویر رو ببینم و مستقیماً وارد سایت مرجع اون تصویر می شم.
    برای حل این مشکل باید چی کار کنم؟

  • اینکه اصلا عکسی رو جستجو نکرد!!!

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه!
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا