علم فردا
تکنولوژی به زبان ساده
اینتل سیستم ضد سرقت اتومبیل می سازد
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۹۰
همانطور که شما دوستان هم می دانید خودروی زانتیا سیستم ضد سرقت دارد . صفحه حوادث روزنامه ای را می خواندم که عنوان یکی از مطالب ” سرقت زانتیا در 90 ثانیه ” بود . به گزارش آن روزنامه ، این سارق حرفه ای خودروهای معمولی را در عرض چند ثانیه باز و سرقت می کرد . واقعا با این شرایط به نظر می آید باید به فکر سیستم های هوشمند تر و غافلگیر کننده تری باشیم .
در این راستا شرکت اینتل سیستم ضد سرقتی را طراحی کرده که توسط گوشی موبایل هوشمند شما کنترل و بازبینی می شود . به این شکل که هنگام سرقت از خودرو ، این سیستم فعال شده و تمام وقایع را از طریق ویدئو به گوشی شما ارسال می کند . این ارتباط بین گوشی و سیستم ضد سرقت از طریق شبکه وای فای ( WiFi ) صورت می گیرد پس سیگنال وای فای پایدار و ثابت بحث مهمی است که باید ببینیم شرکت اینتل می تواند از پس این قضیه بر بیاید یا نه .
😍 تخفیف ویژه دوره آموزش انگلیسی
- کل دوره های آموزش زبان انگلیسی علم فردا فقط یک میلیون تومن!
- یه بار برای همیشه تلفظ انگلیسی رو یاد بگیر!
- ■ آموزش گرامر انگلیسی از صفر تا صد!
- ■ آموزش مکالمه انگلیسی درباره موضوعات کاربردی
- ■ مبتنی بر انگلیسی امریکایی!
- ■ بیش از 45 ساعت ویدیو آموزشی!!!
(قیمت اصلی : 1080 تومن یعنی 80 هزار تومن تخفیف)
چیزی که مهم است اینه که این ویدئو گواه بسیار محکمی برای استفاده در دادگاه علیه دزد می باشد . البته قبل از دادگاه مسلما به درد افسران پلیس هم می خورد تا به راحتی سارق را شناسایی کنند .
حتما مطالب زیر رو هم بخونید
😍 تخفیف ویژه دوره آموزش انگلیسی علم فردا
- کل دوره های آموزش زبان انگلیسی علم فردا فقط یک میلیون تومن!
- یه بار برای همیشه تلفظ انگلیسی رو یاد بگیر!
- ■ آموزش گرامر انگلیسی از صفر تا صد!
- ■ آموزش مکالمه انگلیسی درباره موضوعات کاربردی
- ■ مبتنی بر انگلیسی امریکایی!
- ■ بیش از 45 ساعت ویدیو آموزشی!!!
(قیمت اصلی : 1080 تومن یعنی 80 هزار تومن تخفیف)

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .
حمایت از علم فردا
نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

بدون دیدگاه