بستن فهرست
علم فردا
تکنولوژی به زبان ساده
5 اشتباه هنگام انتخاب پسورد
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۳۸۹
احتمالا شما هم زیاد شنیده اید که پسورد فلانی رو حک کردند و هرچی اطلاعات یا پول تو حساب کاربریش بوده برداشت کردند. برای شما چی ؟ این اتفاق افتاده ؟ آیا شما هم این 5 اشتباهو هنگام انتخاب password مرتکب میشید ؟
1- یک پسورد مشابه برای اکثر حساب های کاربریتون
لطفا از این کار خودداری کنید . این کار یعنی خود زنی . برای هر حساب یا ایمیل خود یک پسورد جداگانه انتخاب کنید . مخصوصا حساب هایی که از آنها برای خرید استفاده می کنید باید یک رمز منحصر به فرد داشته باشه.
2– پسورد کوتاه و آسان
مسلما حدس زدن یک عدد یا کلمه کوتاه بسیار آسان تر از نوع بلند آن است . رمز هایی مثل 123123 و 123456 و یا اعدادی که با زدن آنها در سطر و ستون کیپد شماره های کیبرد ، شکل خاصی رو نمایش میدن ( مثل 159753 ، ضربدری) به راحتی قابل تشخیص هستند.
3- رمز هایی مثل : مایکل جکسون ، برد پیت ، پرسپولیس ، علی و…(چه فارسی چه انگلیسی )
کلا مکانها و اشخاص مهم دنیا از آن جمله رمزهاییست که قابل تشخیص هستند مخصوصا اگر آقای سارق بدونه شما به چه جایی یا چه کسی علاقه دارید.
4- تاریخ تولد یا شماره تلفن منزل یا موبایل خود
اکثرا برای اینکه رمز در ذهن طرف بمونه و به راحتی فراموش نکنه ، به شماره تلفن یا تاریخ تولد خودش رو میاره که یکی از بدترین حالات انتخاب پسورده .
5- لغاتی از دیکشنری انگلیسی
لغاتی که در زبان انگلیسی زیاد به کار می رود ( در دنیای کامپیوتر و اینترنت ) مثل “password” یا “test” یا “internet” … به راحتی حدس زده می شوند.
حتما مطالب زیر رو هم بخونید
- اولین موس کامپیوتر توسط شخصی به نام DOUG ENGELBART و در سال 1964 اختراع شد ، این موس چوبی بود. 80 درصد تصاویر موجود در اینترنت ، تصاویر زنان برهنه می باشد. اولین بنر تبلیغاتی در اینترنت ، در سال 1994 به نمایش در آمد. اولین دامنه اینترنتی ثبت شده در…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .
حمایت از علم فردا
نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا
دیدگاهتان را بنویسید
4 دیدگاه
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه !
در ضمن ، وب سایت علم فردا روی
سرورهای پارس پک
میزبانی میشه!
به نظرم ساختن رمز با ترکیب کد ملی و حروف اسم و نماد ها ایمنه
هک چجوری نوشته میشه عایا؟
ممنون
با سلام
آیا هکر ها میتونن برنامه بنویسن که به سرعت به یه برنامه پسورد بده تا آخرش بتونه پیداش کنه؟ یا باید به صورت دستی وارد کنن؟