بستن فهرست

10 طرح متفاوت و خلاقانه از بارکد

تاریخ انتشار : ۰۶ تیر ۱۳۹۰

 

دیروز سالگرد روزی بود که Clyde Dawson به عنوان اولین مشتری که یک آدامس میوه ای دارای کد بین المللی محصول یا به انگلیسی ( Universal Product Code ) و به مخفف UPS ، را از فروشگاهی در شهر تروی اوهایو خریداری کرد . UPS امروزه بیشتر به نام بارکد  ( barcode ) معروف می باشد . همان کدهای میله ای که در تمام محصولات موجود در فروشگاهها دیده می شوند . دستگاه های تشخیص دهنده کدهای میله ای را هم می توانید در فروشگاه های معتبر ببینید .

شکل و شمایل بارکد از زمانی که یادم میاد به صورت مستطیلی یا همان شکل عرف خود می باشد . اما انگار می شود با کمی خلاقیت چهره جالبی به این کدهای میله داد .

10 نمونه از بارکدهای متفاوت را مشاهده بفرمایید .

 

بارکد

 

umbrella-barcode

 

surfer-barcode

 

sneaker-barcode

 

rain-cloud-barcode

 

camera-barcode

 

cup-juice-barcode

 

mixtape-barcode

 

noodle-and-chopstick

 

piano-barcode

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • ژاپن تمام ساختمانهایش را خورشیدی می کندبرای کشوری که تشنه خشکی است ، کشوری که وابستگی شدیدی به انرژی هسته ای دارد و کشوری که به دلیل کمبود فضا درب منازل را کشویی می سازند ، باز هم راه برای تولید انرژی و استفاده بهینه از محیط پیرامون وجود دارد . کشور ژاپن تصمیم گرفته است…
  • 5 پیش بینی برای دنیای تکنولوژی در سال 2012  سال 2011 رو به اتمامه و با این که خیلی از اتفاقات جالب تکنولوژی مثل ظهور آی پد 2 و گجت های منحصر به فرد در این سال به وقوع پیوست اما با این حال اینجا پایان دنیای تکنولوژی نیست بلکه تازه اتفاقات عجیب تر در راه است .…
  • کامپیوتر های خانگی آفتابی در راهند    وقتی صحبت از انرژی خورشید می شود همه دوست دارند که یک گجت خورشیدی داشته باشند تا پاک بودن و در دسترس بودن آن را تجربه کنند. چندی پیش هم که شارژر خورشیدی ipadرا هم ساختند تا دغدغه شارژ آن کم شود . شرکت سامسونگ هم لپ تاپ…
  • HDMI چیست ؟ بررسی انواع پورت و کابل HDMI    HDMI چیست؟ HDMI  اولین و تنها رابط تجاری برای انتقال غیر فشرده همزمان تصویر و صدا به صورت دیجیتال است. HDMI نوعی پورت ارتباطی است که قابلیت انتقال تصویر و صدا با کیفیت بالا را تنها با استفاده از یک کابل به کاربران ارائه می‌دهد. پورت HDMI برای…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

بدون دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه!
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا