بستن فهرست

دکتره از بچگی تا دیپلم ۱۲ سال درس خونده  ،  ۷ سال دکتری عمومی و بعدش هم متخصص شده هنوز هم نمی تونه سرطان رو تشخیص بده اونوقت اونور آبی ها ادعا می کنن در آینده ای نزدیک با دوربین گوشی های هوشمند می تونن سرطان یا بافت آسیب دیده ناشی از سرطان رو تشخیص بدن .

یه موجودی تو دریا زندگی میکنه به نام میگیوی آخوندکی که معلوم نیست اصلا چی هست . شبیه هر چیزی هست غیر از موجود ! نه شبیه میگو نه شبیه آخوندک . تو انگلیسی بهش میگن mantis shrimp یا دقیق تر Stomatopods . چشم های این موجود یکی از عجیب ترین و استادانه ترین چشم های دنیاست که قابلیت تشخیص رنگهای مختلف در طیف های مختلف رو داره .

چشم های میگیوی آخوندکی یا mantis shrimp

چشم های میگیوی آخوندکی یا mantis shrimp

حالا چند محقق در دانشگاه Queensland  استرالیا دارن روی یه پروژه کار میکنن که با استفاده از خاصیت چشمهای عجیب و غریب میگوی آخوندکی می تونه سرطان رو تشخیص بده . ایده از اینجا شروع شد که محقان فهمیدن چشمهای این میگو می تونه به سادگی نورهای قطبی شده رو تشخیص بده . نوری که از بافت های سرطانی ساطع میشه و با نور بافت های سالم فرق داره .

محقق Justin Marshall میگه ما رنگ ها رو با سایه و تقابل می بینیم و تشخیص میدم مثل سیب قرمزی که روی یک درخت سبز هست اما برخی جانوران توسط نورهای قطبی شده برای تشخیص استفاده میکنن . دوربینی که ما داریم روش کار میکنیم با استفاده از همین تکنیک سلول های عصبی در معرض خطر رو شناسایی می کنه و این پیام رو به شکل نور قابل تشخیص و قابل فهم برای ما تبدیل میکنه .

آموزش زبان انگلیسی - ابراهیم درویش

آموزش زبان انگلیسی علم فردا

  • یه بار برای همیشه تلفظ انگلیسی رو یاد بگیر!
  • ■ آموزش گرامر انگلیسی از صفر تا صد!
  • ■ آموزش مکالمه انگلیسی درباره موضوعات کاربردی
  • ■ مبتنی بر انگلیسی امریکایی!
  • ■ بیش از 45 ساعت ویدیو آموزشی!!!
  • اطلاعات بیشتر + نمونه درس

این ایده جدید نیست و همین الان هم دوربین هایی هستن که این کار رو میکنن اما سایز این دوربین ها + قیمت هنگفتی که دارن مشکل سازه . اما اینکه هر شخصی در آینده بتونه با گوشی هشمند خودش و در خونه خودش سرطان رو در بدن خودش تشخیص بده خبر از دنیای جالب انگیزی داره که باید صبر کنیم و تجربه کنیم .

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • دوربین مدار بسته و نقش آن در امنیت و فرهنگ جامعهدر طی چند سال اخیر اتحادیه اصناف نقش بسیار پر رنگی در گسترش دوربین مدار بسته داشته و همونطور که اطلاع دارید همه اماکن عمومی به خصوص اماکن تجاری به دوربین مداربسته مجهز هستن . خوشبختانه طی چند سال اخیر آثار مثبت دوربین های امنیتی به وضوح دیده شده . در…
  • انجام پروژه های الکترونیکی - دانشجویی و صنعتیدیگه همه می دونن که اگه الان علم الکترونیک و کامپیوتر رو از بشر بگیرن باید مثل انسان های اولیه زندگی کنیم . این همه دستگاه های الکترونیکی و دیجیتال و این همه نرم افزارهای پیچیده الکی بوجود نیومدن . تعداد زیادی مهندس به معنی واقعی کلمه دارن روی علوم…
  • RFID چیست ؟ مزایا، معایب و کاربردهای تکنولوژی RFID  RFID چیست؟ سامانهٔ شناسایی امواج رادیویی (به انگلیسی: Radio Frequency Identification)‏ (به اختصار RFID ) سامانهٔ شناسایی بی‌ سیمی است که قادر به تبادل داده‌ها به ‌وسیلهٔ برقراری اطلاعات بین یک Tag که به یک کالا، کارت و... متّصل شده‌ و یک بازخوان (Reader) است. سامانه‌ های RFID از…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

آموزش زبان انگلیسی - ابراهیم درویش

آموزش زبان انگلیسی علم فردا

  • یه بار برای همیشه تلفظ انگلیسی رو یاد بگیر!
  • ■ آموزش گرامر انگلیسی از صفر تا صد!
  • ■ آموزش مکالمه انگلیسی درباره موضوعات کاربردی
  • ■ مبتنی بر انگلیسی امریکایی!
  • ■ بیش از 45 ساعت ویدیو آموزشی!!!
  • اطلاعات بیشتر + نمونه درس

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

یک دیدگاه

  • سلام واقعا ممنون از مطالب اموزندتون.
    این خیلی خوبه که به زبان ساده مینیویسید و خودمانی هستید.

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه!
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا