بستن فهرست

 

پیج رنک گوگل

رتبه سنج گوگل به هر صفحه ثبت شده در گوگل رتبه ای از ۱ تا ۱۰ میدهد. این عدد نشان دهنده میزان محبوبیت صفحه است! اما بعضی از سایت های ایرانی که مدیران بی سوادی دارن با قرار دادن یه عکس ، قصد فریب بازدید کننده ها رو دارن تا بتونن برای تبلیغات مبلغ بالاتری رو تعیین کنن ! امروز میخوام مچ این پدر سوخته ها رو بگیرم !

رتبه سنجی گوگل یک معیار مهم برای سنجش میزان محبوبیت و کیفیت صفحه موردنظر می باشد ! رتبه صفحه میتونه عامل مهمی برای جایگاه نمایش اون صفحه در نتیجه جستجوی گوگل باشه ! بسیاری از متخصصین SEO  (بهینه سازی موتور جستجو) میگن کیفیت و تعداد لینک های ورودی  (به صفحه مورد نظر) مهمترین فاکتور سیستم رتبه سنجی گوگل به حساب میاد ! برخی هم بر این باورن که تعداد لینک مهم نیست ! لینک های طبیعی (مثلا در خود نوشته) موجب افزایش رتبه در گوگل میشه !

رتبه سنج گوگل میتونه یکی از مهمترین معیار های سنجش یک سایت باشه اما یک مسئله مهم وجود داره ! چه کسی میدونه الگوریتم واقعی این سیستم چیه ؟  تقریبا هیچ کس !!! پس باید عوامل مهم دیگری رو هم درنظر گرفت ! مثه رتبه در Alexa ! اگه با الکسا آشنایی ندارین بهتره همین الان این سایت رو ببینید ! چون بدست آوردن رتبه در الکسا همچین کار آسونی نیست ! البته عوامل دیگری هم هستن که سر فرصت توضیح میدم ! (البته از سایت های معتبر نه از خودم).

این چند وقته چن تا سایت دیدم که فک میکنن مردم…… هستن !!! مردم ….. نیستن !  این دوستای زرنگ  یه عکس مثه عکس زیر رو تو سایتشون گذاشتن و به دروغ ادعا میکنن که رتبه شون تو گوگل ۲، ۳ یا حتی ۵ !!

 

پیج رنک گوگل

در صورتی که سن دامین (Domain age)  کمتر از ۸ ماه بود ! و جالب اینجاست که لینک های ورودی به این چند سایت کمتر از ۳۰ تا بوده و باز جالب تر اینکه لینک ها از بلاگ های درپیت می اومدن که بازدیدشون از روزی ۲۰ تا تجاوز نمیکنه !!! دوستان، اگه میخواین سایت ، بلاگ، کالا یا خدماتتون رو معرفی کنید ، حتما حتما و حتما به همه مسائل دقت کنید ! اگه نه، نه تنها پولتون رو میریزین تو سطل آشغال بلکه هیچ بازخوردی هم نخواهید داشت !!! تبلیغات امر مهمیه ! خواهش میکنم به یه عکس اعتماد نکنید !!! همه شرایط رو بسنجید ! تبلیغات تو سایت با ارزش (حتی اگه گرون هم باشه) ارزون تر از هزار تا سایت بی ارزشه ! به این دروغ گو ها اعتماد نکنید ! اینها هر کاری میکنن که شما رو گول بزنن !!! سایت موفق هیچ وقت الکی شلوغ نمیکنه ! سایت موفق توسط گوگل به همه معرفی میشه ! خیالتون راحت !

پس نتیجه : اگر دیدید سایتی ادعا می کند رتبه ای در گوگل دارد ! حتما به  آدرس های زیر مراجعه کنید تا صحت این ادعا ثابت شود :

رتبه سنج گوگل :

www.checkpagerank.net

www.prchecker.info

رتبه در Alexa :

www.alexa.com

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • آداب نظر دادن در سایت ها ؛ نکاتی که همه باید بدانند !تقریبا همه با مفهوم نظر دادن در سایت ها آشنایی دارن اما متاسفانه اکثر کاربرای ایرانی از این وسیله ارتباطی درست استفاده نمی کنن ! من ( ابراهیم درویش ) در این پست می خوام نکات ریز و درشت مهمی رو درباره نظر دادن در سایت ها خدمت تون عرض کنم . چیزایی…
  • قابلیت جدید گوگل ؛ گردش درون رستوران ها و فروشگاه ها  اسم گوگل که میاد ناخودآگاه یک سیستم عظیم ، شکست ناپذیر و منحصر به فرد در ذهن ما تداعی میشه . دیگه گوگل رو باید حاکم بی رقیب دنیای وب دانست و با مدیریتی که سران آن پیش گرفتند حالا حالا ها نباید انتظار اتفاقات بد رو برای گوگل…
  • فراز و نشیب های گوگل در سال 2012گوگل در سال 2012 فراز و نشیب های زیادی رو پشت سر گذاشته.سیستم عامل محبوب Android  مورد استقبال گرم گوشی های هوشمند قرار گرفت در حالی که در اندروید در بین تبلت ها به اندازه گوشی های هوشمند موفق نبود. گوگل گام بسیار بزرگی رو در تولید تبلت برداشت و…
  • شبکه کامپیوتری چیست ؟ نکات پایه ای درباره شبکهدیگه الان کسی نیست که واژه « شبکه کامپیوتری » رو نشنیده باشه . علم شبکه از تلفیق علوم برق ، الکترونیک ، مخابرات و کامپیوتر  به وجود اومده . همه ما هر روز داریم از شبکه های کامیپیوتری استفاده میکنیم اما خیلی از کاربران شبکه چیز زیادی درباره ساختار…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
ابراهیم درویش

من ابراهیم درویش هستم بلاگر تکتولوژی و مدرس زبان انگلیسی. در حال حاضر در استانبول (ترکیه) زندگی میکنم. نرم افزار خوندم و تخصص اصلیم برنامه نویسی وبه ؛ البته کمی هم برنامه نویسی اندروید بلدم. تقریبا از سال 1383 فعالیتم رو تو اینترنت شروع کردم. به زبان های ترکی استانبولی و اسپانیایی هم آشنایی دارم.

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

22 دیدگاه

  • با سلام
    من مطلب شما رو خوندم و حالا یه سوال دارم
    من مدت یک سال هم سایت دارم و رنک گوگل تا الان برام صفر بوده ! با اینکه مطالب همه جدید و خوب بوده و کلا سایت خوبیه از نظر همه ! بک لینک هم داره از سایت های خوب و رتبه خوب
    رنک الکسای من الان 3700 هست
    یه سری میگن گوگل آپدیت نکرده رنکها رو
    آیا من باید منتظر بمونم تا رنک بعدی که گوگل اعلام میکنه ؟!

  • طراحی سایت 06 آذر 1392

    مطالب سایتتون خیلی خوبه .. ممنون

  • متشکرم ازاطلاعات مفیدتون

  • سلام دوووستان میشه یکی به من بگه چطوووری میتونم پیج رینکمو بالا ببرم راستش من الان دامنه ی من حدوود تقربا 3 سالست ولی هنووز پیج رینکی نداره اگه میشه بگید من چی کار باید انجاام بدم ممنونم

  • سلـــــــــــــــام
    میشه به وبلاگ ما هم سر بزنید و اگه مشکلی از نظر سئو دیدید بهم بگید؟
    “از قسمت نظر بدهید وبلاگ”♥
    ببخشیدا……….♥

  • باسلام
    به نظر من بهترین روش استفاده از تولبار گوگل و تولبار الکسا هست.
    موفق باشید

  • ممنونم مطلب مفیدی بود

  • باتشکر از شما توضیحات خوبی بود

  • باسلام
    برای اینکه پیج رنک هر سایتی را که وارد میشید بتونید به صورت انلاین ببینید باید یک تولبار از گوگل پیشنهاد شده باشد که احتمالا ادمین سیستم باید اطلاع داشته باشد.
    درباره الکسا می تونید از مسیر http://www.alexa.com/toolbar
    اقدام به نصب تولبار الکسا کنید .

  • با سلام
    همچنانکه دوست عزیزمون گفتند یکی از پارامترها مهم میتونه رتبه الکسا باشه که البته این روزها خیلی سایت ها تبلیغ می کنند که می تونند رتبه الکسا را بهبود بدهند ولی در عوض سایت هایی که از این تکنینک استفاده کنند از ایندکس گوگل حذف و یا پیج رنکشان می یاد پائین.
    با تشکر

  • خندون دات آی آر 05 آبان 1390

    سلام
    مطلب خوبی بود فقط یک نکته مهم درباره ی رتبه الکسا که ذکر کردید.
    اتفاقا پیدا کردن رتبه الکسا یک سایت کار چندان سختی نیست فقط کافی آدرس سایت مورد نظرتان را در سایت الکسا که آدرسش را گذاشتید جسنجو کنید ولی نکته حائز اهمیت این است که متاسفانه در دنیای مجازی وب هم کلاهبرداری و تقلب به یکی از روشهای کسب در آمد تبدیل شده است.
    درست است شما با استفاده از الکسا می توانیدرتبه یک سایت رابیابید اما معلوم نیست که آیا واقعا این سایت همچین ترافیکی دارد و یا با تقلب این رتبه را کسب کرده است.
    با تشکر

  • محمد رضا امين زاده 05 آبان 1390

    صحیح می فرمایید دوست عزیز ممنون از تحلیل درستتون . مشکل اینجاست که عکسی که پیج رنک رو نمایش میداد اصلا به صفحه پیج رنک گوگل ارجاع داده نمی شد و مشخص بود تنها یک عکس بیش نیست .

  • پارسی من 05 آبان 1390

    سلام دوست عزیز
    مطلب مفیدی ارائه کردید.
    مطلبتون رو خوندم… مفید بود
    با اجازه میخواستم چند نکته رو ذکر کنم
    1- گوگل به ارزش صفحات توجه می کنه نه بازدید یعنی اگه صفحه ای دارای پیج رنک 3 باشه و روزانه فقط 1 بازدید داشته باشه از نظر گوگل با ارزشتر از صفحه ایه که پیج رنک 2 و بازدید روزانه 1000 داره..!!
    2- آمار آلکسا به راحتی قابل دور زدنه… کم نیستن سایت هایی که در یک دامنه زمانی چند ماهه به آمار آلکسای زیر 10 هزار می رسند و این در حالیست که مثلا سایت بنده با آمار تقریبی 30 هزار بازدید روزانه پس از 13 ماه داره به زیر 70 هزار میرسه
    سایت های متقلب معمولا از اسکریپت های Fake استفاده می کنند
    3- کسب پیج رنک بالا در مدت کم کار محالی نیست… من پس از 8 ماه از شروع کار پیج 3 گرفتم گرچه 2 ماه بعدش پیج رنکم 2 شد ولی تقریبا 90 درصد صفحات داخلی سایت که آمار بازدید مناسبی داشتند و تمام برگه های اصلی سایت پیج رنک کسب کردند…
    4- ارزش یک سایت به دارا بودن یک صفحه اصلی با پیج رنک بالا نیست بلکه به داشتن صفحات زیادی با پیج رنکه. فرضا سایتی که صفحه اصلی اون پیج رنک 3 داره و صفحات داخلی اون پیج رنکی ندارند نسبت به سایتی که پیج رنک 2 داره ولی فرضا 20 صفحه داخلی با پیج رنک 1 و 2 داره کمتره

    • محمد رضا امين زاده 05 آبان 1390

      خواهش می کنم بنده هم قبلا دامین elecpress.com رو در عرض 7 ماه به رنک 3 رسوندم بعدش منم 2 شدم . رنک من واقعی بود اما برای یه سری سایتها عکس جعلیه و این مطلب هم در همون راستا نوشته شده .

  • افزونه seoquakeدر فایرفاکس بهترین تولبار برای شناسائی سایتها می باشد که اطلاعات بسیار خوبی از آنها ارائه میدهد .

  • چطور محبوبیت در گوگل رو افزایش بدیم؟
    غیر از عکس دروغی!!

    • محمد رضا امين زاده 16 اردیبهشت 1390

      این به عملکرد شما بستگی داره . گوگل صادقانه کار کردن شما رو متوجه میشه . واسه این شده گوگل . صفحه ای که به درد کاربران بخوره خود به خود در ایندکس گوگل قرار میگیره.

    • کودک سیتی 27 مهر 1390

      سلام بر سایت خوب و پر محتوای علم فردا
      کاملا با نظر آقای امین زاده موافقم و از این نوشته خوبشون که به آگاهی هموطنان کمک میکنه، تشکر می کنم
      گوگل و الکسا مدام به سایت ها سر می زنند و هر تغییری را زیر نظر می گیرند.
      و بر خلاف آن چه در وب فارسی معمول است، کپی کردن از این طرف و آن طرف وب و نیاوردن نام نویسنده و منبع، در گرفتن رتبه هیچ کمکی نمی کند.
      باید صادقانه و واقعا کار کرد و نیاز مشتری را شناخت.
      البته گاهی اشکالات ساختاری و فنی سایت هم موجب عقب ماندن می شود که اگر نویسنده سایت تخصص ندارد، باید از متخصصان در این زمینه کمک بگیرد.
      البته ازمتخصصانی که صادقانه کار می کنند نه آن هایی که اصطلاحا سئو سیاه یا Black Seo کار می کنند و در عرض مدت کوتاهی رتبه و بازدید کننده را به سمت سایت های بی محتوا هدایت می کنند و باعث انزجار و دلزدگی کاربران می شوند.
      چون ” بار کج به منزل نمی رسد ” به خصوص وقتی قرار است گوگل یا الکسا رتبه بدهند.
      پیروز باشید

  • محمد رضا امين زاده 24 فروردین 1390

    خواهش می کنم امیدوارم کارساز واقع بشه

  • از راهنمایی مفیدتان ممنون

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه!
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا