بستن فهرست

 

سال 2011 با تمام اتفاقات جور و واجورش ، با تمام جنگ و خون ریزی هاش ، تمام بحران های اقتصادی و صد البته در همین حال پیشرفت های علمی رو به اتمام است . مردم ( غیر ایرانی ها ) خودشونو برای جشن سال جدید میلادی آماده می کنند و مسلما افرادی که گجت باز هستند و منتظر اتفاقات خوشایند و ظهور وسایل جدید در زمینه کامپیوتر و الکترونیک هستند برای شروع جشنواره محصولات اکترونیکی در ماه ژانویه ( CES 2012 ) لحظه شماری می کنند . اما در سال 2011 گرایش مردم به چه نوع محصولاتی بود ؟

تبلت ها

 

بازار تبلت در سال 2011

شاید بتوان سال 2011 را سال تبلت ها نامگذاری کرد . با فروش سرسام آور تبلت ها در سرتاسر دنیا و مخصوصا موجود عجیب و غریب شرکت اپل ( ipad ) ، شرکت های بیشتری در سال 2011 به این نتیجه رسیدند که تبلت تولید کنند آن هم ارزان قیمت تر از آی پد . شرکت coby electronic یکی از آنها بود که قراره 5 تبلت رو در سال 2012 معرفی کنه . تبلت کیندل فایر و …

این گرایش به تولید تبلت از سوی شرکت ها و خرید آن از سوی مردم به احتمال زیاد در سال 2012 نیز ادامه خواهد داشت . اما اتفاقی که شاید بیفته جنگ چند نفر به یک نفر خواهد بود . آی پد در برابر اندروید .

دستگاه های اندرویدی

 

سامسونگ گالکسی اس 2

از سال 2007 گوشی آیفون یکی از محصولات لوکس گجت باز ها بوده و هست . این گوشی که با سیستم عامل مخصوص شرکت اپل ( iOS ) کار می کند تا سال پیش در صدر جدول گوشی های هوشمند بود تا اینکه سر و کله سیستم عامل قوی و اپن سورس غول دنیای تکنولوژی یعنی گوگل اندروید پیدا شد . با استقبال سازندگان گوشی در دنیا از اندروید ، گوشی های اندرویدی به سرعت بخش قابل توجهی از بازار گوشی های هوشمند را از آن خود کردند . گوشی سامسونگ گالکسی اس 2 از آن دست گوشی هایی بود که به عنوان جایگزینی مناسب برای آیفون در نظر گرفته شد . در سال 2011 به دلیل استقبال مردم از اندروید و با وجود گوشی های هوشمند اندرویدی ، تعادل خاصی در بازار گوشی بین آیفون و اندروید ایجاد شد .

اما این پایان کار نیست چون اندروید قابل اجرا بر دستگاه های دیگر همچون تبلت ، کتابخوان الکترونیکی و دستگاه های مسیریاب جغرافیایی ( GPS ) نیز هست و از این بابت گوی سبقت از دیگر دستگاه ها را ربوده . انتظار می رود در سال 2012 اندروید به صدر جدول بیاد .

دستگاه های HD

وقتی صحبت از رسانه های تصویری می شود تکنولوژی HD خود نمایی می کند . دستگاه تصویری در سال 2011 اعم از ضبط کننده تصویر مثل دوربین فیلم برداری و عکس برداری و پخش کننده تصویر مثل تلویزیون اگر ویژگی HD را ساپورت نمی کردند در سبد خرید مردم دنیا جا نداشتند . مثل اینکه مردم دستگاه تصویری که HD نباشه رو از رده خارج تلقی می کنند .

حالا فعلا که سال 2012 پایان دنیا اعلام شده ( ما که باور نکردیم ) اما منتظر تحولات بیشتری در زمینه تکنولوژی هستیم .

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • انجام پروژه های الکترونیکی - دانشجویی و صنعتیدیگه همه می دونن که اگه الان علم الکترونیک و کامپیوتر رو از بشر بگیرن باید مثل انسان های اولیه زندگی کنیم . این همه دستگاه های الکترونیکی و دیجیتال و این همه نرم افزارهای پیچیده الکی بوجود نیومدن . تعداد زیادی مهندس به معنی واقعی کلمه دارن روی علوم…
  • راهنمای خرید تبلت ، بهترین مارک تبلت در بازار ایرانچندی پیش در مورد خرید تبلت بر اساس پردازنده های موجود و مخصوص تبلت ها صحبت کردم که پیشنهاد می کنم حتما مطالعه کنید چون جدای از امکانات جانبی تبلت ها ، پردازشگر و یا CPU موجود در تبلت نقش مهمی در سرعت و عملکرد تبلت داره . در این…
  • نسل جدید شبکه اجتماعی ، 7 کاربرد تکنولوژی NFCارتباط از فاصله نزدیک یا به انگلیسی NFC مخفف کلمات Near Field Communication  نام تکنولوژی است که با استفاده از فرکانس بالا و همانند تکنولوژی بلوتوث به صورت بیسیم اطلاعات را بین دو دستگاه که از تکنولوژی NFC پشتیبانی می کنند رد و بدل می کند . حداکثر فاصله بین…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

5 دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه!
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا