بستن فهرست

کیبورد های مجازی قابل لمس خواهند شد !

تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۰

 

 

Reprogrammable magnetic fluids

کیبورد مجازی تنها یک اسمه . وجود خارجی نداره اما مثل اینکه شرکت اپل بدش نمیاد در نبود مرحوم استیو جابز باز هم خلاقیت و نوآوری دیگری برای دنیای تکنولوژی به ارمغان بذاره . اپل به دنبال کسب امتیاز جدیدی برای سیستمی است که اجازه می دهد کیبورد های مجازی را حس کنیم درست مثل کیبوردهای واقعی . با استفاده از سیالات آهنی مغناطیسی کد شده اینکار شدنی است . هر کد مشخص کننده یک مختصات از کیبورد می باشد . برای مثال وقتی انگشتمان را نزدیک به کیبورد می بریم سنسور مربوطه ، نزدیکی انگشت را تشخیص میده و مغناطیس کد شده مخصوص به اون مختصات فعال میشه و به این ترتیب ماده فروفلوید جاساز شده ، به لایه بالایی صفحه تاچ حرکت میکنه و باعث برجسته شدن کیبورد می شود .

یکی از مشکلات کیبوردهای مجازی اینه که نمیشه باهاشون سریع تایپ کرد . امیدواریم این تکنولوژی سریعا گسترده بشه تا لذت تایپ رو بیشتر حس کنیم .

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • HDMI چیست ؟ بررسی انواع پورت و کابل HDMI    HDMI چیست؟ HDMI  اولین و تنها رابط تجاری برای انتقال غیر فشرده همزمان تصویر و صدا به صورت دیجیتال است. HDMI نوعی پورت ارتباطی است که قابلیت انتقال تصویر و صدا با کیفیت بالا را تنها با استفاده از یک کابل به کاربران ارائه می‌دهد. پورت HDMI برای…
  • RFID چیست ؟ مزایا، معایب و کاربردهای تکنولوژی RFID  RFID چیست؟ سامانهٔ شناسایی امواج رادیویی (به انگلیسی: Radio Frequency Identification)‏ (به اختصار RFID ) سامانهٔ شناسایی بی‌ سیمی است که قادر به تبادل داده‌ها به ‌وسیلهٔ برقراری اطلاعات بین یک Tag که به یک کالا، کارت و... متّصل شده‌ و یک بازخوان (Reader) است. سامانه‌ های RFID از…
  • انجام پروژه های الکترونیکی - دانشجویی و صنعتیدیگه همه می دونن که اگه الان علم الکترونیک و کامپیوتر رو از بشر بگیرن باید مثل انسان های اولیه زندگی کنیم . این همه دستگاه های الکترونیکی و دیجیتال و این همه نرم افزارهای پیچیده الکی بوجود نیومدن . تعداد زیادی مهندس به معنی واقعی کلمه دارن روی علوم…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

بدون دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا