بستن فهرست

ساخت بزرگترین تلسکوپ دنیا تا سال 2022

تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۱

 

هر چند اقتصاد اروپا دچار از هم پاشیدگی اساسی شده اما این دلیل بر آن نیست که اونا به فکر آینده نیستند . به هر حال هر کشوری در یه دوره زمانی خاصی دچار این تحولات میشه اما فرض کنید که این کشورها در اون برهه دست از کار بکشند و بیخیال علم و تکنولوژی و اقتصاد آیندشون بشن …

15 کشور اروپایی گرد هم آمده اند تا دست به دست هم عظیم ترین تلسکوپ دنیا رو بسازند . آینه ای که در آن به کار خواهد رفت 39 متر است یعنی چیزی حدود 400 درصد پهن تر از آینه های مشابه تلسکوپ های امروزی . با این حساب ، ستاره شناسان قادر خواهند بود سیاره های تاریک و صخره ای دور از دست بشر و دور از منظومه شمسی رو رصد کنند .

 

بزرگترین تلسکوپ دنیا در سال 2022

اسم این تلسکوپ رو European Extremely Large Telescope گذاشتند و جالبه که این تلسکوپ در آمریکای جنوبی و در کشور شیلی در حال ساخته شدن هست ! جایی که ستاره شناسان از دست آلودگی های نوری ساخت بشر در امان هستند و به وضوح آسمان شب رو رصد می کنند .

بزرگترین تلسکوپ دنیا قراره در سال 2022 آماده بشه اما بعید هم نیست که زودتر از موعد به مرحله بهره برداری برسه .

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • آینه با صفحه نمایشگر لمسیدیگر آینه ها فقط تصویر شما را نمایش نمی دهند ، آنها هم از دست تکنولوژی در امان نیستند و هر روز با شکل و شمایل و کاربردهای مختلفی به جامعه ی فناوری معرفی می شوند . این آینه که در تصویر می بینید دارای یک صفحه نمایشگر غول آسا…
  • دوربین مدار بسته و نقش آن در امنیت و فرهنگ جامعهدر طی چند سال اخیر اتحادیه اصناف نقش بسیار پر رنگی در گسترش دوربین مدار بسته داشته و همونطور که اطلاع دارید همه اماکن عمومی به خصوص اماکن تجاری به دوربین مداربسته مجهز هستن . خوشبختانه طی چند سال اخیر آثار مثبت دوربین های امنیتی به وضوح دیده شده . در…
  • انجام پروژه های الکترونیکی - دانشجویی و صنعتیدیگه همه می دونن که اگه الان علم الکترونیک و کامپیوتر رو از بشر بگیرن باید مثل انسان های اولیه زندگی کنیم . این همه دستگاه های الکترونیکی و دیجیتال و این همه نرم افزارهای پیچیده الکی بوجود نیومدن . تعداد زیادی مهندس به معنی واقعی کلمه دارن روی علوم…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

یک دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه!
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا