بستن فهرست

خودکار هوشمند برای چت کردن با دوستان

تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۰

 

به حق چیزای ندیده و نشندیده . البته این یکی هم دیده شده و هم شنیده میشه . خودکاری که در تصویر می بینید برای چت کردن با دوستانتون به کار میره . اجزای تشکیل دهنده این خودکار یک نمایشگر داخلی ، نوک ، یک کلید چند حالته و چند لامپ LED برای نمایش حالتهای مختلف است . این خودکار به اینترنت وصل می شود و دوستانی که آنلاین هستند رو شناسایی می کنه . متنی رو که قصد ارسال دارید رو رو یک ورقه می نویسید و خودکار به طور اتوماتیک اونو به دوست شما ارسال می کنه . در بالای این خودکار یک کلید انتخاب قرار داره که به شما اجازه انتخاب دوستانتون رو می ده یعنی هر چراغ نشاندهنده یک ID مشخص است . از طرفی متنی که دوست شما ارسال می کنه رو روی نمایشگری که داخل خودکار جاساز شده خواهید دید . دیگه چت به این راحتی کجا می تونید پیدا کنید .

 

خودکار دیجیتالی برای چت با دوستان

چت با دوستان آنلاین

 

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • تاندربولت چیست ؟ تشریح تکنولوژی تاندربولت Thunderboltتاندربولت یا دقیق تر ثاندربولت یک رابط سخت افزاری برای انتقال اطلاعات با سرعت بسیار بالاست . شاید اسم این تکنولوژی رو شنیده باشید اما چیزی ازش ندونید . پس تا انتهای پست با من همراه باشید تا ببینیم این تاندربولت چیه و از کجا اومده و قراره چکار کنه…
  • Lego Bricks ؛ ساخت خانه هایی از جنس Unicef  تا حالا با خودتون فکر کردید که چرا آفریقایی ها انقدر بدبختند ؟ چرا این قاره از موقعی که من یادمه همینجوری بوده و هست و احتمالا همینطور هم خواهد ماند . اینجوری که دنیا داره پیش میره و افزایش دما و افزایش جمعیت و ... فکر کنم وضع…
  • کرونا چیست ؟ کرونا ویروس با بدن چکار میکنه ؟کرونا چیه ؟ این ویروس عجیب و غریب چه کاری با بدن انجام میده که مردم انقدر ازش میترسند ؟ تو این پست میخوام اطلاعاتی در مورد کرونا بدم که کمتر بهش پرداخته شده ، به همین دلیل از گفتن بدیهیات و مسائلی که زیاد مطرح شده ، خودداری میکنم…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
شروين صادقي

شروين صادقي هستم متولد 2 خرداد 1365 تهران مهندس الكترونيك . در زمينه طراحي مدارهاي Switching ، آمپلي فاير و منابع تغذيه فعاليت مي كنم . الكترونيك نيمي از زندگيم رو تشكيل داده و با اجازه اساتيد نيم نگاهي هم به نوشتن پست در مجله علم فردا دارم . اميدوارم مورد پسند شما دوستان عزيز واقع بشه .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

بدون دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه!
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا