بستن فهرست

با این توپ 36 عکس را همزمان بگیرید

تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۰

 

داشتن دوربین خوب و با کیفیت در بسیاری از مواقع به ثبت خاطره و ایجاد سرگرمی کمک زیادی می کند . چه دوربین دیجیتالی باشد و چه گوشی هوشمند و یا تبلت ، بیشتر از 2 دوربین به طور همزمان نمی توان در اختیار داشت که حتی این 2 دوربین که جلو و عقب دستگاه هستند نمی توانند همزمان عکس بگیرند . اون تک دوربین هم فقط در یک زاویه ثبت تصویر می کند .

با این توپ سبز رنگی که در تصویر می بینید می توانید 36 تصویر را در 36 زاویه مختلف ثبت کنید . تنها کاری که باید انجام دهید این است که آن را به آسمان پرتاب کنید ، وقتی توپ به بالاترین نقطه پرتاب برسد به صورت 360 درجه ای عکس میگیرد . این عکسها بعدا در کامپیوتر و توسط برنامه مخصو به خود ، به یکدیگر وصل می شوند و تصاویر به صورت 360 درجه ای دیده خواهند شد .

این دوربینها همگی از جنس دوربینهای گوشی های هوشمند می باشند . اسم این توپ یا دوربین Panoramic Ball Cam هست و هنوز از تاریخ ورود و قیمت این توپ کاربردی اطلاعاتی منتشر نشده اما بعیده که ارزان باشد .

 

دوربین 360 درجه ای

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • با تیر کمان سنگی عکس بگیرید  به حق چیزهای ندیده و نشنیده . این همه مطلب تو حوزه تکنولوژی می خوانیم و می نویسیم و کم کم از هیچ چیز متعجب نمی شویم اما این یکی کمی غیر منتظره بود . هیچ وقت فکر نمی کردم با تیر کمان سنگی بشه عکس گرفت اما این…
  • دوربینی در کف دست شما  ما به کوچک شدن قطعات الکترونیکی و در نتیجه کم حجم شدن گجت ها مجبوریم عادت کنیم . مثل اینکه اگر گجتی کوچک تر باشد با کلاس تر می شود . اما ما می دانیم که کوچکی گجت ها بیشتر دلایل محیط زیست دوستانه دارد ، آهن ، پلاستیک…
  • کوچکترین دوربین جهان به اندازه بند انگشت !  ریزترین دوربین فیلم برداری جهان  را چند وقت پیش در علم فردا خواندید که مخصوص امور پزشکی بود . اما کوچکترین دوربین دنیا با آن قبلی فرق می کند که در ادامه متوجه آن خواهید شد. این دوربین که روی یک بند انگشت خلاصه می شود از هر بعد…
  • دوربین شرکت sealife ؛ ضد آب و ضربهبرای کسانی که به سیر و سفر و کنجکاوی در طبیعت علاقه دارند  داشتن یک دوربین حرفه ای و در عین حال محکم و با دوام لازم است تا از لحظات خود در طبیعت ثبت خاطره کنند . دوربینهای زیادی ساخته شده اند که علاوه بر داشتن خصوصیات یک دوربین…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

2 دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه!
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا