بستن فهرست

 

آدرسهای اینترنتی

شاید شما اصلا به این قضیه فکر نکرده باشید که آدرسهای اینترنتی هم روزی به پایان می رسند . به هرحال این اتفاق داره میفته و هر روز از تعداد آی پی های قابل دسترس کم و کمتر می شود . دلیل این امر پیدایش دستگاه ها و موبایل های جدید می باشد که به اینترنت وصل می شوند . همانطور که می دانید آی پی یک شماره اختصاصی برای هر وسیله ایست که به اینترنت وصل می شود . همین امر باعث بروز آی پی های زیادی گشته به طوری که در حال حاضر حدود 4.3 میلیارد آی پی در دنیای اینترنت موجود می باشد.  . آی پی های فعلی از تعدادی رقم که توسط ممیز از هم جدا شده اند تشکیل شده که به این سیستم ، سیستم IPv4 می گویند . اما سیستم جدید به نام IPv6 مشکل گشا خواهد بود . این سیستم متشکل از ترکیب اعداد و کارکتر می باشد مثل  2001:0db8:85a3:0000:0000:8a2e:0370:7334  که  چیزی حدود 340 تریلیون تریلیون تریلیون آی پی مختلف بوجود می آید . پس جای نگرانی نیست

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • شبکه کامپیوتری چیست ؟ نکات پایه ای درباره شبکهدیگه الان کسی نیست که واژه « شبکه کامپیوتری » رو نشنیده باشه . علم شبکه از تلفیق علوم برق ، الکترونیک ، مخابرات و کامپیوتر  به وجود اومده . همه ما هر روز داریم از شبکه های کامیپیوتری استفاده میکنیم اما خیلی از کاربران شبکه چیز زیادی درباره ساختار…
  • AMMI ؛ مفهوم جدید خرید اینترنتیخرید های اینترنتی دیگه کم کم در حال جا افتادن در کشور هستند این در حالیست که در برخی کشورها از چند سال پیش مردم زحمت خیلی از کارها را به خود نمی دادند واز طریق اینترنت خرید می کردند . اما خرید اینترنتی به منزله تحویل اینترنتی نبود و…
  • جایزه 1 میلیون دلاری گوگل برای هکر گوگل کروم  وقتی صحبت از اینترنت و شبکه میشه همیشه مسائل امنیتی و شخصی پای ثابت هستند . سایتی که از امنیت بالایی برخوردار نیست مثل ماشینی میمونه که درهاش بازه . از طرفی از قدیم هم این رسم بوده که برخی شرکت ها برای به رخ کشیدن محصولات خود ،…
  • خرید اینترنتی خواروبار در متروی کره جنوبی با Tesco  امروزه با وجود گرفتاریهای عدیده که گریبانگیر تقریبا تمام ماست شاید دیگر وقت خرید حضوری نیازهای اولیه خودمان هم نرسد یا به عبارت دیگر می توان گفت اگر شرایط طوری فراهم شود که بتوان بدون حضور فیزیکی یا صرف وقت ، خواروبار خود را خرید ، بسیاری از خستگی…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

بدون دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا