بستن فهرست

 

شرکت معروف و ایتالیایی لامبورگینی ، سازنده خودروهای لوکس و سریع در دنیا ، به تازگی دستگاه های موبایل لوکسی رو منحصرا برای بازار کشور روسیه طراحی کرده . در این بین یک تبلت و یک گوشی هوشمند دارای سیستم عامل اندروید نسخه 2.3 هستند .

گوشی هوشمند اندرویدی لامبورگینی به Lamborghini TL700 نامگذاری شده . صفحه نمایش 3.7 اینچی WVGA کریستال یاقوتی ، دوربین عقب 5 مگاپیکسلی ، حافظه 4 گیگا بایتی ، دوربین جلوی VGA و 1400 میلی آمپر ساعت باتری ،‌ پردازنده Qualcomm و سیستم عامل اندروید 2.3 از مشخصه های بارز آن است .

 

آموزش زبان انگلیسی - ابراهیم درویش

آموزش زبان انگلیسی علم فردا

  • یه بار برای همیشه تلفظ انگلیسی رو یاد بگیر!
  • ■ آموزش گرامر انگلیسی از صفر تا صد!
  • ■ آموزش مکالمه انگلیسی درباره موضوعات کاربردی
  • ■ مبتنی بر انگلیسی امریکایی!
  • ■ بیش از 45 ساعت ویدیو آموزشی!!!
  • اطلاعات بیشتر + نمونه درس

موبایل و تبلت لامبورگینی

گفته میشه این گوشی از پوست کروکدیل و طلا ساخته شده که قیمت Lamborghini TL700  رو 2750 دلار کرده است !!

در طرف دیگر این ماجرا ، Lamborghini L2800 یک تبلت با اندروید نان زنجبیلی ، نمایشگر کریستال یاقوتی 9.7 اینچ و رزولوشن 1024 در 768 ، دوربین عقب 5 مگا پیکسل ، دوربین جلوی 2 مگ ،  رم 512 مگا بایت ،‌ حافظه 4 گیگ ، اسلات کارت رم SD و پردازنده 1.2 گیگا هرتزی Qualcomm ، می باشد .

بر خلاف گوشی هوشمند ، این تبلت از طلا و پوست کروکدیل ساخته نشده اما بازهم قیمت بالایی داره ،‌ 2290 دلار ! این تبلت قابلیت ارتقا به اندروید ساندویچ بستنی رو داره . هر دوی این دستگاه ها در ماه آگوست به بازار روسیه روانه می شوند .

 

اندروید چیست ؟

 اندروید یک سیستم عامل مبتنی بر لینوکس است که در ابتدا برای وسایل الکترونیکی قابل حمل مثل گوشی و تبلت طراحی شد . در حال حاضر گزارش های ضد و نقیضی در مورد سیستم عامل اندروید برای کامپیوتر های شخصی نیز به گوش می رسد . این سیستم عامل در ابتدا توسط شرکت اندروید طراحی شده بود که گوگل اول روی آن سرمایه گذاری کرد و نهایتا این شرکت را در سال ۲۰۰۵ خرید .

پروژه اندروید در سال ۲۰۰۷ به موازات معرفی اتحادیه گوشی های اپن سورس از طرف گوگل ،  به طور جدی پیگیری شد . این اتحادیه شامل شرکت های نرم افزاری ، سخت افزاری و ارتباطی مثل ال جی ، سامسونگ ، موتورولا ، اچ تی سی ، انویدیا … و البته گوگل بود . اولین نسخه اندروید در اکتبر سال ۲۰۰۸ منتشر شد . در سال ۲۰۱۲ ، ۵۰۰ میلیون گوشی اندرویدی در دنیا فعال بوده و هست . تقریبا به جز شرکت اپل ،‌ گرایش مابقی شرکت ها به استفاده از اندروید کاملا مشهود است .

 

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • DDR چیست ؟ تفاوت DDR و DDR2 و DDR3تکنولوژی DDR انقلاب بزرگی تو صنعت کامپیوتر بوده و در حال حاضر با استفاده از تکنولوژی DDR سرعت لپ تاپ ، تبلت ، گوشی و کامپیوترهای ما دو چندان شده . هنوز خیلی ها نمیدونن که این DDR چیه و از کجا اومده و تفاوت بین نسل های مختلف DDR…
  • DDR3L چیست ؟ فرق حافظه رم DDR3L با DDR3اگه درگیر خرید ماژول رم بوده باشید یا مشخصات فنی رم های لپ تاپ رو نگاه کنید ، احتمالا چشم تون به عبارت DDR3L افتاده باشه و واستون سوال شده باشه که مگه ما DDR3 نداشتیم ؟ پس این DDR3L دیگه چیه ؟ تو این پست خیلی ساده و کوتاه…
  • راهنمای خرید تبلت ، بهترین مارک تبلت در بازار ایرانچندی پیش در مورد خرید تبلت بر اساس پردازنده های موجود و مخصوص تبلت ها صحبت کردم که پیشنهاد می کنم حتما مطالعه کنید چون جدای از امکانات جانبی تبلت ها ، پردازشگر و یا CPU موجود در تبلت نقش مهمی در سرعت و عملکرد تبلت داره . در این…
  • راهنمای خرید RAM رم ، بهترین مارک RAM رم چیست ؟RAM رم یکی از مهمترین عواملی است که هنگام خرید کامپیوتر و یا لپ تاپ باید بهش توجه کنید . در لپ تاپ به دلیل اینکه اولا شرکت سازنده قبل از شما و بهتر از شما حواسش به سخت افزار موجود در لپ تاپش هست ، مقدار RAM رم به درستی…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

آموزش زبان انگلیسی - ابراهیم درویش

آموزش زبان انگلیسی علم فردا

  • یه بار برای همیشه تلفظ انگلیسی رو یاد بگیر!
  • ■ آموزش گرامر انگلیسی از صفر تا صد!
  • ■ آموزش مکالمه انگلیسی درباره موضوعات کاربردی
  • ■ مبتنی بر انگلیسی امریکایی!
  • ■ بیش از 45 ساعت ویدیو آموزشی!!!
  • اطلاعات بیشتر + نمونه درس

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

بدون دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه!
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا