بستن فهرست

اولین گوشی نوکیا Nokia در ۳۲ سال پیش

تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۳

اسم نوکیا میاد تمام بچه های دهه شصتی یاد خاطرات ریز و درشت خودشون با گوشی های خفن نوکیا میفتن . حدود ۷ سال پیش نوکیا ابرقدرت سازنده های گوشی موبایل تو دنیا بود ، اپلی در کار نبود ، سامسونگ گوشی تاشو می زد همون موقع نوکیا N70 اومده بود خداوکیلی هرکی N70 نوکیا داشت با خودشم حرف نمی زد 😀

میگن زندگی بالا و پایین زیاد داره یه روز تو اوج قدرتی یه روز دیگه میشی خاکستر و به قول ضرب المثل معروف که میگه ” گهی زین به پشت و گهی پشت به زین ” خلاصه دنیا گرد و کوچیکه . تو سال ۲۰۱۴ دیگه انگار نوکیا اصلا نبوده تو دنیا .

اولین گوشی نوکیا چه شکلی بود ؟

از این حرف های احساسی 🙁 که بگذریم 😀 تصویری که در ادامه میبینید متعلق به اولین گوشی نوکیا در ۳۲ سال پیش یعنی سال ۱۹۸۲ ( من اون موقع تو فکر خدا هم نبودم اصلا ) . اسم این گوشی Mobira Senator مبیرا سناتور هست ( بود ) و بعد از ادغام شرکت نوکیا با شرکت الکترونیکی Salora سالورا پدید اومد . اولین سیستم تلفن همراه در فنلاند در سال ۱۹۸۱ راه اندازی شد . اون موقع نسل اول ارتباطات بود یعنی ۱G ( الان دیگه ۵G هم شوخی شده ) که با فرکانس ۴۵۰مگاهرتز ( VHF ) کار میکرد . یادش بخیر تلویزیون های قدیمی UHF و VHF داشت ( چه دورانی داشتیم به خدا از جنگ جهانی بدتر بود الان بچه ها دارن حــــــــــال می کنن ) .

اولین گوشی نوکیا -Mobira Senator

اولین گوشی نوکیا – Mobira Senator

وزن این گوشی حدود ۹٫۸ کیلوگرم بوده ( با زنبیل باید حملش میکردی ) و برای استفاده تو ماشین طراحی شده بوده ، باتری لیتیوم یون نداشته ، باتری داشته اندازه وزن خودش !

آموزش زبان انگلیسی - ابراهیم درویش

آموزش زبان انگلیسی علم فردا

  • یه بار برای همیشه تلفظ انگلیسی رو یاد بگیر!
  • ■ آموزش گرامر انگلیسی از صفر تا صد!
  • ■ آموزش مکالمه انگلیسی درباره موضوعات کاربردی
  • ■ مبتنی بر انگلیسی امریکایی!
  • ■ بیش از 45 ساعت ویدیو آموزشی!!!
  • اطلاعات بیشتر + نمونه درس

دوستان حس تون رو نسبت به این گوشی بگید .

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • انگشتر مغناطیسی نوکیا موبایل شما را کنترل می کندمثل اینکه شرکتهای سازنده گوشی های موبایل بیش از ساخت یک گوشی خلاق هستند چون لوازم ارتباط جانبی گوشی ها کم نیست . به تازگی شرکت فنلاندی تولید گوشی محبوب نوکیا یک انگشتر مغناطیسی طراحی کرده که با اعمال حرکات خاص گوشی شما را کنترل می کند . نوکیا اسم…
  • از هر 5 تا گوشی موبایل یک عدد جعلی است .  طبق آخرین تحقیقات غول موبایل جهان؛ شرکت فنلاندی نوکیا ، 20 در صد موبایل های موجود در دنیا تقلبی است . نوکیا از تاثیر گوشی های تقلبی بر اقتصاد و تجارت خود مخصوصا در کشورهای در حال توسعه که بازار نوپایی دارند می گوید . شاید بتوان نوکیا را بزرگترین…
  • سیستم عامل بادا رشد بیشتری از ویندوز فون دارد    سیستم عاملی که شاید خیلی از ایرانی ها اسمش رو نشنیده باشند . سیستم عاملی که بیشتر روی گوشی های سامسونگ سری Wave دیده می شود . سیستم عامل بادا رو میگم . هم اکنون سهم این سیستم عامل در بازار گوشی های هوشمند برابر با سیستم عامل…
  • مقایسه Grayscale در گلکسی اس 6 و آیفون 6قابلیت Grayscale در آیفون 6 رو تو پست قبلی توضیح دادم و متوجه شدید که این قابلیت ، تمام صفحه نمایش رو سیاه و سفید می کنه . این قابلیت توی گوشی های سامسونگ هم هست . همونطور که قبلا در پست ذخیره انرژی در گلکسی اس 5 توضیح دادم…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

آموزش زبان انگلیسی - ابراهیم درویش

آموزش زبان انگلیسی علم فردا

  • یه بار برای همیشه تلفظ انگلیسی رو یاد بگیر!
  • ■ آموزش گرامر انگلیسی از صفر تا صد!
  • ■ آموزش مکالمه انگلیسی درباره موضوعات کاربردی
  • ■ مبتنی بر انگلیسی امریکایی!
  • ■ بیش از 45 ساعت ویدیو آموزشی!!!
  • اطلاعات بیشتر + نمونه درس

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

8 دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه!
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا