بستن فهرست

اگر اخبار رو دنبال کرده باشید احتمالا در جریان هستین که  قرار طرح جدیدی توسط سازمان دامپزشکی کشور اجرا بشه با عنوان « سامانه ردیابی گوشت مرغ از مزرعه تا سفره » . این طرح قراره از تهران شروع بشه اما به زودی در سراسر کشور اجرایی میشه . در ادامه جزئیات سامانه ردیابی گوشت مرغ رو خدمت تون عرض میکنم .

معرفی طرح سامانه ردیابی گوشت مرغ

با سامانه ردیابی گوشت مرغ ، مصرف کنندگان می تونن از فرایند تولید محصول مطلع بشن

با سامانه ردیابی گوشت مرغ ، مصرف کنندگان می تونن از فرایند تولید محصول مطلع بشن

در ابتدا لازمه خدمت تون توضیح بدم که این طرح چیه و چطور کار میکنه . طبق فرمایش جناب دکتر عباس عباسی ( مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور ) از این به بعد برای همه مرغ هایی که تحت نظارت سازمان دامپزشکی کشور به بازرا عرضه میشن ، کد رهگیری صادر میشه و روی بسته مرغ ها درج میشه . مصرف کنندگان میتونن با ارسال کد رهگیری به سامانه 30008903 از سلامت مرغ خریداری شده مطلع بشن . طبق اخبار منتشر شده ، مصرف کنندگان با استفاده از این سامانه پیامکی می تونن محل پرورش یا مزرعه ، نام کشتارگاه ، تاریخ تولید و  تاریخ انقضا مرغ خریداری شده رو دریافت کنن . اگر بعد از ارسال کد رهگیری مرغ خریداری شده به سامانه 30008903 پاسخی دریافت نکردین ، معنیش اینه که کد رهگیری تقلبیه و اون مرغ در سامانه سازمان دامپزشکی کشور ثبت نشده ! اگر با همچین موردی بخورد کردین می تونید با سامانه 1512 تماس بگیرید و موضوع رو به اداره دامپزشکی کشور اطلاع بدین .

مزایای سامانه ردیابی گوشت مرغ

سامانه ردیابی گوشت مرغ از مزرعه تا سفره ، یک روش مناسب برای بالا بردن سطح سلامت جامعه

سامانه ردیابی گوشت مرغ از مزرعه تا سفره ، یک روش مناسب برای بالا بردن سطح سلامت جامعه

طرح سامانه ردیابی گوشت مرغ از مزرعه تا سفره از دو جهت اهمیت بسیار زیادی داره :

■ جلوگیری از کلاهبرداری های مربوط به عرضه گوشت مرغ

آموزش زبان انگلیسی - ابراهیم درویش

آموزش زبان انگلیسی علم فردا

  • یه بار برای همیشه تلفظ انگلیسی رو یاد بگیر!
  • ■ آموزش گرامر انگلیسی از صفر تا صد!
  • ■ آموزش مکالمه انگلیسی درباره موضوعات کاربردی
  • ■ مبتنی بر انگلیسی امریکایی!
  • ■ بیش از 45 ساعت ویدیو آموزشی!!!
  • اطلاعات بیشتر + نمونه درس

فروش خوراک و پوشاک جزء پر درآمد ترین مشاغل در سراسر دنیاست . هر جا که تقاضا زیاد باشه ، قطعا تعداد افراد کلاهبردار هم بیشتره . متاسفانه یه عده کلاهبردار در چند سال اخیر به روش های مختلف مرغ هایی رو به بازار عرضه کردن که استاندارد بهداشتی رو نداشتن که باعث دردسر های زیادی میشد . حتما شنیدین که بعضی از مراکز توزیع گوشت مرغ به مرغ ها آب تزریق میکنن تا وزنش افزایش پیدا کنه . این سامانه دست این افراد خدا نشناس رو قطع میکنه ( البته اگر مسئولین با تعهد و وجدان همه چیو پیگیری کنن ) .

■ پیشگیری و سهولت تحقیق درباره بیماری های طیور و ردیابی آلاینده ها

یکی از بهترین مزایای این سامانه اینه که اگر مرغی که خریدین بیماری داشته باشه با استفاده از این سازمان دامپزشکی کشور می تونه با استفاده از این سامانه خیلی راحت علت بیماری رو ریشه یابی کنه . این جریان در دراز مدت تاثیر بسیار چشمگیری در ارتقا سطح بهداشت و سلامت جامعه داره .

رقابت پذیری در ارائه کیفیت و سلامت

با اجرای طرح سامانه ردیابی گوشت مرغ ، قطعا رقابت بین توزیع کنندگان بیشتر میشه . چون دیگه راه در رو نداره و به مرور زمان این سامان دقیق تر و حرفه ای تر میشه . به همین خاطر توزیع کنندگان مجبور میشن در ارائه کیفیت و سلامت بیشتر مرغ ها با هم رقابت کنن .

اگر این طرح با موفقیت و وجدان کاری اجرا بشه قطعا تاثیرش رو خیلی زود در جامعه خواهیم دید .

طرح سامانه ردیابی گوشت مرغ در کدام مناطق کشور اجرا می شود ؟

طبق فرمایش دکتر عباسی در سایت رسمی سازمان دامپزکشی کشور ، گویا طرح ردیابی گوشت مرغ در 22 استان کشور در حال اجراست و قراره تا آبان ماه 1394 همه استان های کشور تحت پوشش این طرح قرار بگیرن . در حال حاضر 247 کشتارگاه صنعتی طیور در کشور وجود داره که 162 کشتارگاه تحت پوشش این سامانه قرار گرفتن . من چنتا فروشگاه سر زدم و درباره این موضوع پرس و جو کردم اما مثه اینکه هنوز مرغ های شناسنامه دار به فروشگاه ها عرضه نشدن .

دوستان خواهش میکنم که موقع خرید مرغ ها حتما حتما کد رهگیری روی بسته رو از طریق سامانه 30008903 چک کنید . اینجور پروژه ها ظاهرشون ساده است اما واقعا راه اندازی و نگهداری این سیستم ها دردسر های زیادی داره . این سامانه راه اندازی شده برای سلامت جامعه ؛ لطفا از این سامانه استفاده کنید . فراموش نکنید که از ماست که بر ماست . اگر من و شما بی توجه باشیم کل جامعه دچار دردسر میشه .  لطفا اگر روش جدیدی از کلاهبرداری فروش گوشت مرغ در بازار دیدین حتما حتما در همین صفحه مطرح بفرمایید تا بقیه دوستان هم آگاه بشن . دوستان به نظر شما آیا طرح ردیابی گوشت مرغ از مزرعه تا سفره می تونه همه مشکلات مربوط به عرضه مرغ رو رفع کنه ؟

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • روز سیزده به در ، روز طبیعت یا روز مبارزه با طبیعت ؟!سیزده به در هر سال ما ایرانی ها از خونه های مون میزنیم بیرون تا روز 13 فروردین رو به عنوان روز طبیعت جشن بگیریم . دور هم باشیم . به قول فایمیل دور « من از بچگی عاشق روز سیزده به در بودم » :D اما متاسفانه تو سیزده…
  • حادثه منا و دیدگاه کاربران در شبکه های اجتماعیهمونطور که در جریان هستین چند روز پیش درست در روز عید قربان فاجعه بزرگی در شهر منا ( شهری در نزدیکی شهر مکه ) اتفاق افتاد که به حادثه منا معروف شد . جالبه در 20 شهریور ماه 1394  ( 11 سپتمبر 2015 ) چند روز قبل از این…
  • وی چت فیلتر شد ! بررسی دلایل فیلتر شدن وی چت WeChat۲۸ آذر بود که  تو چنتا  از سایت های دولتی و غیر دولتی خوندم که وی چت فیلتر WeChat  شده و متن خبر به این شکله : برخی از منابع آگاه خبر داده‌اند اپلیکیشن موبایلی وی‌چت در بسیاری از آی‌اس‌پی‌ ها از جمله مخابرات، مبین‌نت و ایرانسل فیلتر شده است. به…
  • بیژن استرس ترک تحصیل کرد ؛ همه ما مقصریم !چند سال پیش بود ( من دانشجو بودم ) که یه ویدیو تو موبایل ها بلوتوث میشد با عنوان « بیژن استرس » که بعید میدونم کسی این ویدیو رو ندیده باشه . همون پسر بچه روستایی که میگفت : « بام ....؟! شیب .... ؟! » . حالا امروز میخوام…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
ابراهیم درویش

من ابراهیم درویش هستم بلاگر تکتولوژی و مدرس زبان انگلیسی. در حال حاضر در استانبول (ترکیه) زندگی میکنم. نرم افزار خوندم و تخصص اصلیم برنامه نویسی وبه ؛ البته کمی هم برنامه نویسی اندروید بلدم. تقریبا از سال 1383 فعالیتم رو تو اینترنت شروع کردم. به زبان های ترکی استانبولی و اسپانیایی هم آشنایی دارم.

آموزش زبان انگلیسی - ابراهیم درویش

آموزش زبان انگلیسی علم فردا

  • یه بار برای همیشه تلفظ انگلیسی رو یاد بگیر!
  • ■ آموزش گرامر انگلیسی از صفر تا صد!
  • ■ آموزش مکالمه انگلیسی درباره موضوعات کاربردی
  • ■ مبتنی بر انگلیسی امریکایی!
  • ■ بیش از 45 ساعت ویدیو آموزشی!!!
  • اطلاعات بیشتر + نمونه درس

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

2 دیدگاه

  • Amirhosein 22 مهر 1394

    من همیشه برام جای سواله که چرا این سامانه ها رو به اس ام اس پنل وصل میکنن در صورتی که برای مردم خیلی راحت تره که از USSD استفاده کنن

  • سلام
    مگه قول ندادید صفحه‌ی حمایت مالی رو سروسامون بدید؟

    البته منظوری ندارما
    جهت یادآوری بود 😉

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه!
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا