بستن فهرست

ساخت گلوله های هوشمند برای هدف گیری دقیق

تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۰

 

واسه خود من دو تا چیز مهم و جالبه که بدونم ، هدف مخترع سیگار و دیگری مخترع تفنگ از اختراعشون چی بوده . اکثر اختراعات معمولا در راستای یک هدف پاک و بدرد بخور ایجاد میشن اما من هیچ نکته مثبتی مخصوصا تو سیگار پیدا نکردم . حالا تفنگ بازم یه جاهایی مثل شکار بدرد میخوره . از طرفی یه چیز دیگه هم واسم عجیبه اونم اینه که چرا کشورها همدیگرو ول نمیکنن . کشورهایی مثل نروژ ، سوئد ، سوئیس ، هند ، برزیل به کار کسی کار ندارند . بقیه هر روز به فکر ساخت یک سلاح جدید حالا یا واسه دفاع یا واسه حمله اند . در این راستا موشک هایی قبلا ساخته شده که هدف گیری دقیق داره و هر نقطه ای که بخواهیم رو می زنه حتی می تونیم اگه منصرف شدیم اونا رو برگردونیم .

حالا فشنگ هایی طراحی شده که اساس کارشون شبیه به همین موشک هاست فقط در ابعاد خیلی کوچکتر . درون این فشنگ ها یک پردازنده قرار داره که به کمک باله های کوچکی ، مسیر گلوله را تعیین می کند و گلوله دقیقا به جایی میره که باید بره . این فشنگ در آزمایشگاه Sandia National طراحی شده و به گفته محقق آن ، با وجود این گلوله فرد تیرانداز هنگام تنظیم دید خود دیگر نگران وزش و جهت باد و همچنین جاذبه زمین نخواهد بود . از طرفی این فشنگ دشمن رو به بهترین شکل ممکن هدف می گیره و از آسیب دیدن افراد غیر نظامی جلوگیری می کنه .

 

آموزش زبان انگلیسی - ابراهیم درویش

آموزش زبان انگلیسی علم فردا

  • یه بار برای همیشه تلفظ انگلیسی رو یاد بگیر!
  • ■ آموزش گرامر انگلیسی از صفر تا صد!
  • ■ آموزش مکالمه انگلیسی درباره موضوعات کاربردی
  • ■ مبتنی بر انگلیسی امریکایی!
  • ■ بیش از 45 ساعت ویدیو آموزشی!!!
  • اطلاعات بیشتر + نمونه درس

گلوله هوشمند برای دقت تیراندازی

تکنولوژی ساخت که گفتم شبیه موشک های هوشمنده فقط با برد کمتر و اندازه کوچکتر ، مرکز ثقل گلوله در نوک آن قرار داره همچنین یک سنسور نوری نیز در دماغ فشنگ جاساز شده . درون این فشنگ یک پردازنده 8 بیتی قرار داره که باله های فشنگ رو 30 بار در ثانیه تنظیم می کنه و باله ها هم برای جلوگیری از چرخیدن فرفره ای فشنگ تعبیه شدند .

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • طراحی اسلحه دفاعی غیر کشنده  الان که خدا رو شکر امنیت اجتماعی در اکثر نقاط دنیا من جمله ایران خوب شده . چند سال قبل یادمه سرپرست هر خونه ای 1 چوبی شمشیری چیزی بالای سرش میگذاشت و می خوابید . این حرفها خنده دار نیست و من به شخصه زیاد دیدم که مردم…
  • طراحی رادار تشخیص افراد از پشت دیوار  بسیاری از اختراعات بشر ناشی از نیاز هایی بوده که بشر در طول تاریخ حس کرده و یا آرزو کرده که ای کاش وسیله ای بود که ... و این شروع یک ایده و نهایتا عملی کردن اون ایده می شد . اما شاید شما هم شنیده باشید که…
  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • دوربین مدار بسته و نقش آن در امنیت و فرهنگ جامعهدر طی چند سال اخیر اتحادیه اصناف نقش بسیار پر رنگی در گسترش دوربین مدار بسته داشته و همونطور که اطلاع دارید همه اماکن عمومی به خصوص اماکن تجاری به دوربین مداربسته مجهز هستن . خوشبختانه طی چند سال اخیر آثار مثبت دوربین های امنیتی به وضوح دیده شده . در…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

آموزش زبان انگلیسی - ابراهیم درویش

آموزش زبان انگلیسی علم فردا

  • یه بار برای همیشه تلفظ انگلیسی رو یاد بگیر!
  • ■ آموزش گرامر انگلیسی از صفر تا صد!
  • ■ آموزش مکالمه انگلیسی درباره موضوعات کاربردی
  • ■ مبتنی بر انگلیسی امریکایی!
  • ■ بیش از 45 ساعت ویدیو آموزشی!!!
  • اطلاعات بیشتر + نمونه درس

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

15 دیدگاه

  • سلام ببخشید در عوضی خمیر سیلیکون چسب سیلیکون استفاده می شود یا خیر ممنونم از فعالیت های نیک شما

  • بازم عالی
    راستی چرا جدیدا انقدر بهتون گیر میدن ?

  • سلام. میخواستم یه سوال در مورد سخت افزار ازتون کنم ؟! اجازه هست ؟

  • خوب نیست آدم فقط دیدگاه خودشو درست بدونه….
    به نظر من سیگار برترین اختراع بشر بوده حتی بالاتر از برق

    • محمدرضا امين زاده محمدرضا امين زاده 13 دی 1391

      شما هم که نظر خودتون رو درست می دونین !

  • دوست خوبم

    سیگار یک داروی آرام بخش بوده و هست و مزایای خودش رو هم داره

    مثلا مانع از چاقی می شه، فشار خون رو تنظیم می کنه و باعث تمدد اعصاب می شه، این تمدد اعصاب به قدری زیاد هست که اولین بار سیگار برای همین امر اختراع شد
    قبل از سیگار هم استعمال برگ توتون توسط قلیون یا پیپ در اکثر تمدن های باستانی رایج بود
    البته مصرف زیاد هر چیزی حتی آب می تونه مضر باشه ولی مصرف هر دارویی بدون تجویز پزشک قطعا مضر خواهد بود چون نتنها سیگار بلکه اکثر داروها به نوعی سم ضعیف شده هستند
    اسلحه رو هم خودت جواب دادی اما باید بدونی بدون داشتن قدرت امنیت رو نمی شه برقرار کرد، این جدای از همه مسائل آرمانی در مورد انسان یک واقعیت انکارناپذیر هست
    اون کشورهایی هم که شما نام بردید همه شون در حال جنگ بودن و هستن و خواهند بود.
    چند هزار سال پیش زمانی که ما در ایران با چین تجارت داشتیم،‌مردمان این مناطق آدمخور بودن _ این یک واقعیت تاریخی مصلم و قطعی است_ ، تا همین چند سال پیش و در قرن گذشته اینها بارها و بارها با هم جنگیدن و بعد از شکست در جنگ جهانی دوم بیشتر نقش یک اسیر شکست خورده رو بازی می کنن و کشورهای پیروز جنگ جهانی هم در تمام دنیا پایگاه نظامی تاسیس کردن،‌سلاح های هسته ای دارن که کاملا هدف گیری شده و آماده پرتاب به سوی تک تک مراکز مهم و پر جمعیت دنیااست و کشورهایی هم مثل هند تقریبا در تمام طول سال در حال شاخ و شونه کشیدن برای پاکستان یا دیگر همسایه هاشون هستند
    جنگ واقعیت تلخ دوره ماست

  • واقعا فکر میکنی این کشورها همونطور که گفتی با کار کسی کار ندارن…؟
    مگه همه هر کی بده اسلحه داره؟ برعگسش چطور؟
    هند که دیگه صداش هم در اومده…
    یه کم با چشم باز صحبت کن…یه چیزی بنویس که ۱۰ سال بعد خودت میخونی توش سطحی نگری نبینی و خودت رو فریب خورده نبینی…

    • محمدرضا امين زاده محمدرضا امين زاده 22 آذر 1391

      فعلا که اینجوریه . حرف منم واسه الانه نه 10 سال دیگه . تا 10 سال دیگه شاید آمریکا بشه ضعیف ترین کشور دنیا . معلوم نیست .

    • چقدر جالبه که تمامی کشورهایی که ذکر کردید جزو بهترین اسلحه سازها و خریدارهای اسلحه در این کره ی خاکی هستند !!!

      منبع؟؟؟!؟!؟
      http://en.wikipedia.org/wiki/Arms_industry

      میتونید ببینید که یا جز کشورهای برتر در فروش اسلحه هستند
      یا جزو بزرگترین خریدار های اسلحه!!!!

      مثال:
      هند :که جای خود داره ,از بمب اتم تا موشک های کروز و رهگیر و غیره و غیره … بماند که کلی سرمایه گذاری مشترک با روسیه و… دارند برای تکنولوژی های نظامی

      سوئد : هواپیمای Saab JAS 39 Gripen تولید این کشور هست که جزو بهترینهای رده ی خودش بحساب میاد.

      سوییس :اسلحه ی وsig 550 چاقو های ارتشیش که زبانزده

      برزیل :شرکت امبرائر تولیدات هوایی نظامیش همه جا زبانزده.

      لطفا حرف الانتون رو اصلاح بفرمایید 🙂
      دنیا اون چیزی نیست که تو فیلم ها میبینیم دوست عزیز.
      لطفا چشماتون رو باز کنید. ممنون

    • محمدرضا امين زاده محمدرضا امين زاده 27 آذر 1391

      دوست عزیز یه جور صحبت می کنی انگار سوئد و برزیل زادگاه منه که ازشون طرفداری می کنم . اینها فقط تولید کننده اند یا خریدار ، سوئد یکی از امن ترین کشورهای دنیاس . دلیل نمیشه قصاب چون چاقو و ساتور و … زیاد داره و می خره آدم جانی باشه . اینا واسه تجهیز خودشون و درآمد زایی اینکار رو می کنن . اونی که استفاده میکنه و تهدید میکنه خطرناکه . واقعیت هم اینه که این کشورها به کشور دیگه ای کار ندارن . تجارت اسلحه که آزار نیست . ایران هم اسلحه زیاد میسازه و می خره چون همیشه تو تهدید بوده . دلیل نمیشه بگی ایران کشور خطرناکیه . ضمنا ظاهرا بر عکس شما من اصلا اهل فیلم نیستم !

  • اوه اوه باز خدا خیرشون بده کار خوبی کردن لااقل بقیه که هدف نیستن سالم میمونن

  • سیگار اولین بار برای درمان آنفولانزا اختراع شد ولی نه به شکل امروزی بلکه به شکلی دیگه

    • با سلام سیگار و توتون هم زمان با کشف قاره آمریکا کشف گردید . البته توتون قبلا توسط سرخ پوستان استفاده میشد و با کشف قاره آمریکا به دیگر نقاط جهان راه پیدا کرد .

  • حسن جمشيدي 21 بهمن 1390

    خدا رحم کنه . من واسه کسایی که میرن جنگ نگرانم

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه!
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا